Kezdőlap MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred Az idei évben is megrendezésre került a Helyőrségi Kispályás Labdarúgó Torna Sze…

Az idei évben is megrendezésre került a Helyőrségi Kispályás Labdarúgó Torna Sze…

25


⚽️Az idei évben is megrendezésre került a Helyőrségi Kispályás Labdarúgó Torna Szentesen, amelyet a Honvéd Rákóczi Sportegyesület és a MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred közösen rendezett meg a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetségének támogatásával. Az egyenes kiesés alapon zajló tornán kilenc csapat mérte össze erejét és felkészültségét a barátságos mérkőzések alatt.
A megmérettetés egy helyi iskola tornatermében zajlott, ahol a szervezők minden körülményt megteremtettek ahhoz, hogy a csapattagok egy hangulatos, sportos napon vehessenek részt. A „focisták” pedig a játék szeretetével, kitartással és csapatmunkával küzdöttek. Az idei év újdonságaként a versenyen egy vándorserleg indult útjára, amelyet a győztes csapat birtokolhat egy éven keresztül.
A mérkőzések befejeztével Seres József alezredes, az alakulat parancsnokhelyettese és Hati Ádám zászlós, a Honvéd Rákóczi Sportegyesület labdarúgó szakosztályának vezetője adta át a díjakat és gratulált a dobogós helyezetteknek.
A végeredmény pedig a következőképpen alakult::
1. helyezett: „HÉZ” csapata 🥇
2. helyezett: „ENSZÍÓZ” csapata 🥈
3. helyezett: „Logikai szakasz” 🥉
A torna gólkirálya 🏆 címét Janó László törzsőrmester érdemelte ki.
Gratulálunk!

📷 Janó Miklós tőrm.
Forrás