Kezdőlap Szentesi VK Újabb sztárcsapat érkezik Szentesre…

Újabb sztárcsapat érkezik Szentesre…

47


🤽‍♂️

Női csapatunk után a férfi is évet zár. 2022-ben holnap 18 órától ugrik utoljára medencébe a Metalcom Szentes OB I.-es vízilabdacsapata. A bajnoki címvédő Ferencváros októberi vendéglátása után most ismét egy sztárcsapatot fogadunk, az Euro Kupa negyeddöntőjébe jutott Vasast.

Jó formában és friss sikerrel a háta mögött érkezik Szentesre a Vasas. Az angyalföldiek az itthon megszerzett ötgólos előnyükből egyet megőriztek idegenben a szerb Crvena zvezda ellen, így továbblépett a nemzetközi kupában. Már a sorsolást is megejtették LEN nyoni irodájában, aminek nyomán holnapi ellenfelünk ismét Szerbiába utazhat majd és mérkőzhet meg a VK Szabáccsal.

December második hétvégéjén a BENU Magyar Kupa négyes döntőjében is érdekeltek voltak az angyalföldiek. Fortuna nem kegyelmezett nekik, hiszen már rögtön az elődöntőben a többszörös címvédő Ferencvárossal csaptak össze. A zöld-fehérek végig uralták a mérkőzést és 13–9-es győzelemmel bejutottak a döntőbe, ahol az OSC elleni góleső 16–15-re nyerték meg.

Ami pedig a bajnoki szereplésüket illeti a vendégeknek, eddig hat meccset játszott és mindet megnyerték. A Miskolcot, a Szegedet és a BVSC-t otthon, a KSI-t, az UVSE-t és az Egert idegenben múlták felül.

Különleges mérkőzés lehet ez vezetőedzőnk, Vörös Viktor számára, aki először áll majd a szentesi uszoda partján trénerként. Ráadásul az ellenfél az a Vasas lesz, amelynek kötelekében több évet játszott és bajnoki-, illetve magyar kupa-győzelmet ünnepelhetett vele.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #vasas #szentes #budapest #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes




Forrás