Kezdőlap Szentesi VK Leány utánpótlás: csodálatos sikert aratott gyermekcsapatunk az utolsó másodper…

Leány utánpótlás: csodálatos sikert aratott gyermekcsapatunk az utolsó másodper…

43


Leány utánpótlás: 🤽‍♀️ csodálatos sikert aratott gyermekcsapatunk az utolsó másodpercben 👏😍

Parádés győzelemmel tért haza leány gyermekcsapatunk az 🆚 UVSE otthonából. Oltyán Gyula tanítványai kiélezett mérkőzést játszottak a Hajós Alfréd Sportuszodában, ahova rengeteg szentesi szülő kísérte el a gyerekeket. 🥳 Nem maradt el a remek hangulat, amelyet tetézett, hogy két másodperccel a dudaszó előtt 🤽‍♀️ Dömsödi Döniz akciógóljával szereztük meg a három pontot 9–8-as győzelmünkkel. Mindez azt jelenti, hogy ebben a korosztályban már vezetjük a tabellát. 🔥

Leány gyermek:
UVSE 🆚 Prointerier Yordo Szentes 8–9 (1–1, 2–2, 2–4, 3–2)
Prointerier Yordo Szentes: Varga N. – Mácsai Kincső, Arató, Horváth Zs. 3, Horváth L. 2, Versegi 1, Nagy A. Csere: Dömsödi 1, Matajsz J. 2. Vezetőedző: Oltyán Gyula.
Gól – emberelőnyből: 10/2, ill. 2/0.
Ötméteresből: 1/1, ill. 2/2.
Kipontozódott: Arató, Matajsz J. (mindkettő Prointerier Yordo Szentes).

Leány ifjúsági:
UVSE 🆚 Prointerier Yordo Szentes 18–6 (6–0, 3–1, 5–1, 4–4)
Prointerier Yordo Szentes: Héri N. – Mácsai Kata, Forgó, Tóth F. 1, Horváth L., Boldizsár 1, de Vries 1. Csere: Bíró, Dobos, Tyukász, Kovács P. 1, Kátai-Benedek H. 1, Ágoston, Dallos-Szilágyi 1. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 6/2, ill. 5/2.
Ötméteresből: 6/6, ill. 1/1.
Kipontozódott: Golopencza, ill. Horváth L.

🗣️💬 Matajsz Márk: – Foghíjas keretünk egy nagyon erős UVSE-vel találta szembe magát. A mérkőzés elején nagy előnyt építettek fel a hazaiak, így a végén már csak részsikereket értünk el a vízben az eredmény kozmetikázásával. Rengeteg munka vár még ránk.

Leány serdülő:
UVSE 🆚 Prointerier Yordo Szentes 16–5 (4–1, 3–0, 3–3, 6–1)
Prointerier Yordo Szentes: Héri N. – Bíró, Tyukász 1, Dobos, Kovács P. 2, Boldizsár, Ágoston. Csre: Varga N. (kapus), Horváth Zs. 1, Kátai-Benedek H. 1, Dallos-Szilágyi, Arató, Balogh, Matajsz J. Vezetőedző: Brávik Fruzsina.
Gól – emberelőnyből: 8/2, ill. 6/1.
Ötméteresből: 8/5, ill. -.
Kipontozódott: Dobos, Dallos-Szilágyi (mindkettő Prointerier Yordo Szentes).

🗣️💬 Brávik Fruzsina: A ranglistavezető Újpest otthonába mentünk, hazudnék, ha azt mondanám, hogy a három pontért. Azt szerettem volna, hogy játsszunk egy jó mérkőzést, megnehezítve a hazaiak dolgát. Sajnos nem sikerült, más szint, amit a lilák képviselnek a sok válogatott játékossal. Dinamikával, gyorsasággal és kemény egy az egyes akciókkal bedaráltak bennünket. Nagyon sokat kell még dolgoznunk!

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#prointerier #yordo #szentes #uvse #budapest #vízilabda #utánpótlás #magyarbajnokság
Forrás