Kezdőlap Szentesi VK Fiú utánpótlás: fordulatos meccset játszott gyermekcsapatunk…

Fiú utánpótlás: fordulatos meccset játszott gyermekcsapatunk…

73


🤽‍♂️

Az elmúlt hétvégén Egerben ugrottak medencébe fiú utánpótláscsapataink. A gyermek korosztály kiélezett mérkőzést játszott, fordulatokkal és izgalmakkal színesített találkozón minimális különbségű vereséget szenvedtünk.

Fiú gyermek:
Eger 🆚 Legrand Szentes 14–13 (3–3, 6–6, 2–2, 3–2)
Legrand Szentes: Cselőtei – Horváth Á. 1, Agócs B. 5, Czirok Cs. 1, Kovács I. 1, Király 2, Makán G. Csere: Fehér (kapus), Némethy-Czakó, Vida-Szűcs, Tajnai, Deák 1, Joó 2. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 13/4, ill. 13/5.
Ötméteresből: 3/3, ill. 2/2.
Kipontozódott: Tripa, ill. Czirok Cs.

🗣️💬 Somogyi Balázs: – Végig kiélezett meccs játszottunk, egyik csapat sem tudott két gólnál nagyobb különbséggel meglépni az ellenfelétől. Nehéz mit mondani, mert nagyon szép gólokat lőttünk kidolgozott támadások végén, de döntő szituációkban könnyelmű és felelőtlen döntéseket hoztunk, amit az Eger rendre kihasznált. Meg kell tanulni higgadtnak maradni és ezeket a rangadókat megnyerni!

Fiú ifjúsági:
Eger 🆚 Legrand Szentes 23–10 (2–1, 6–3, 8–2, 7–4)
Legrand Szentes: Pászti – Petróczi, Tóth B. 1, Makán R., Kürti-Szabó M. 1, Félegyházi Török 3, Szilágyi 1. Csere: Agócs V. (kapus), Kormányos, Molnár B., Pellei Z. 2, Lévai, Czirbus O. 1, Kovács A. 1. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 9/5, ill. 9/4.
Ötméteresből: 2/2, ill. -.
Kipontozódott: Kürti-Szabó M., Félegyházi Török (mindkettő Legrand Szentes).

🗣️💬 Horváth Tamás: – Sajnos ismét tartalékosan érkeztünk az Egerbe. Előző mérkőzésünkön 17 gólos vereséget szenvedtük, ebből könnyen levonható, hogy az ifiben nem a Szentes az esélyes. A második számú kapusom kapott bizonyítási lehetőséget, amivel abszolút mértékben élni is tudott. Olyan extrákat hozott, amiket csak klasszisoktól láthatunk. Egyik esetben, az ellenfél kettő nullás lefordulását akadályozta meg egy teljesen váratlan labdaszerzéssel. Ennek ellenére az Eger folyamatosan ellépett tőlünk. A védekezésünk nem zárt jól, blokkjaink nem voltak a helyükön. Ezzel szemben a támadójáték összeszedett, taktikus és kreatív volt. Látványos előnymegjátszásaink, energikus akcióink voltak. A végeredmény hűen mutatja, hogy a támadásban mennyit fejlődtünk, valamint, hogy a védekezésben gyors és ugrásszerű javulásra van szükségünk.

Fiú serdülő:
Eger 🆚 Legrand Szentes 13–7 (1–2, 4–3, 4–2, 4–0)
Legrand Szentes: Inokai Tóth – Gila T. 1, Molnár B. 4, Kovács A. 1, Papp P., Szűcs, Busi. Csere: Varga Á. 1, Horváth Á., Király, Makán G., Fábián. Vezetőedző: Torday Árpád.
Gól – emberelőnyből: 11/7, ill. 13/4.
Ötméteresből: 2/2, ill. -.
Kiállítva cserével: Makán G., Szűcs (mindkettő Legrand Szentes).
Kipontozódott: Tóth B., Papp P., ill. Fábián, Busi.

🗣️💬 Torday Árpád: – Kissé hiányosan, de annál erősebben kezdtünk, de a végére sajnos elfogyott a lendületünk. Sok játékost vesztettünk a mérkőzés folyamán, ennek ellenére viszonylag jól használtuk ki az emberelőnyös helyzeteinket. Örülök, hogy a fiatalabb játékosok jól szerepeltek az találkozón.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#legrand #szentes #eger #vízilabda #utánpótlás #magyarbajnokság #hajráSzentes
Forrás