Kezdőlap Sport Vízisportok Női OB I: a címvédő otthonában ugrunk medencébe…

Női OB I: a címvédő otthonában ugrunk medencébe…

34

A 11. forduló mérkőzéseivel folytatódik a női bajnokság, amelyben a Hungerit-Szentesi VK szerdán 18.45-től a címvédő UVSE otthonában, a Hajós Alfréd Sportuszodában ugrik vízbe.

Az új esztendő első találkozóján sajnos a vártnál simább összecsapásunk volt az Eger ellen a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában. A Heves megyeiek 13–6-os sikerrel utazhattak haza. Sokáig nem szomorkodhatnak a vereség miatt a szentesi lányok, hiszen holnap már a címvédő UVSE vendégei leszünk, majd pénteken egy, szombaton két meccs vár ránk a Duna-liga egri fordulójában.

A bajnokság 2019–2020-as kiírásában már vendégül láttuk az újpestieket. 5–0-val indítottak a vendégek esélyeshez méltón, végül 17–4-es vereséget szenvedtünk. Fiataljaink testközelből tanulhattak a válogatott játékosoktól.

Egy hosszabb út kezdete az UVSE elleni mérkőzés, hiszen februárban ezen kívül már csak a BVSC otthonában játszunk bajnokit. Közel másfél hónapos szünet jön majd ismét a pontvadászatban a válogatott olimpiai selejtezője miatt. Ezt követően április 4-én a Ferencváros fogadjuk.

Ami pedig a tabellát illeti, az UVSE vezet 25 ponttal kilenc meccset követően. Nyolcszor nyertek, míg a Ferencváros otthonában 12–12-es döntetlennel végeztek. A Hungerit-Szentesi VK tíz lejátszott meccsen háromszor nyert, kilenc pontjával a hetedik helyen áll hárommal lemaradva a III. Kerülettől és ugyanennyivel megelőzve a Szeged SZTE-t.

A holnap találkozó két játékvezetője Fodor Rajmund és Kovács Soma lesz.

📸 Vidovics Ferenc

#hungeritszentes #uvse #újpest #szentes #vízilabda #tippmix
Forrás