Kezdőlap Szentesi VK Az utolsó idei hazai bajnoki jön…

Az utolsó idei hazai bajnoki jön…

92


🤽‍♂️

Zárul a bajnoki szezon. Itthon biztosan, hiszen férficsapatunk, a Metalcom Szentes a 2023–2024-es idényben utoljára ugrik medencébe hazai környezetben. ⏰ Az ellenfél ma 19 órától az UVSE lesz a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában. Amennyiben nyerünk, akkor befejeződik az OB I. számunkra, amelyet ebben az esetben a 1️⃣1️⃣. helyen zárnánk. #hajráSzentes

Ez a párharc az egyik fél második győzelméig tart. 1:0-ra vezetünk, ugyanis az első felvonás során 18–13-ra győztünk az UVSE vendégeként.

Az UVSE otthonában játszottunk idén 11–11-es döntetlent, illetve legutóbb 18–13-ra nyertünk. Itthon az alapszakasz során nagy csatában 9–8-ra kikaptunk.

🗣️💬 – Úgy éreztem, hogy a párharc első mérkőzésén az döntött a javunkra, hogy jobban akartuk a győzelmet, mint az Újpest, valamint Kovács Barni remekül védett, előtte pedig a blokkjaink is a helyükön voltak. Kőkeményen beleálltunk a meccsbe, erre lesz szükségünk az itthoni találkozón is. Amennyiben sikerül megismételni a jó kezdésünket, akkor reális esélyünk lehet a párharc és a bajnokság befejezésére – osztotta meg velünk gondolataiait a meccs kapcsán vízilabdázónk, Szatmári Kristóf.

Csapatkapitányunk hozzátette, hogy mindenképpen alázattal kell belevágni a mérkőzésbe, ami főleg a védekezésre vonatkozik. Három edzéssel készültünk, ennyi idő alatt viszont már csodát nem lehet tenni, a frissítés került főszerepbe, valamint néhány dolog átbeszélése.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #uvse #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix
Forrás