Kezdőlap Szentesi Élet „Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja melyik kikötőbe tart”…

„Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja melyik kikötőbe tart”…

466

Újabb fejlesztés a Bodrogi Építési és Barkácsáruház szentesi telephelyén!

A Bodrogi Építési és Barkácsáruház szentesi telephelyén 2024. 04. 23-án ünnepélyes keretek között átadták az új bemutatótermet.

Az áruház Szentes és a környező települések Csongrád-Csanád vármegye piacvezető építőanyag kereskedése, családi vállalkozásként működik több telephelyen. A cégcsoport összesen 365 munkavállalót foglalkoztat, a szentesi telephelyen egyelőre 7 főt foglalkoztatnak, de a létszámot tervezik bővíteni. Az új bemutatóteremben az eladótér 300 m2, háromszorosa a régi helyszínnek.
Az ünnepélyes eseményen felléptek a Szilver TSE táncosai, és a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola tanulói.

Szabó Zoltán Ferenc polgármester köszöntő beszédében megemlítette a Szilver TSE táncosait, a városvezetés támogatását biztosította a városban működő cégek számára. Kitért arra, hogy közel 4000 vállalkozás működik a városban, Szentes Város Önkormányzata segíti, együttműködik velük.

– „Közösen gondolkodunk a vállalkozásokkal, mert közös a cél, közös a munka is. A vállalkozások jelenlétével tud a város is fejlődni, munkahelyeket teremteni, a szolgáltatások színvonalát emelni.” A polgármester elmondta, hogy az elmúlt években sűrűn látogatta a cégeket, a héten is több ilyen látogatáson vett részt, ezáltal ismeri a lehetőségeket de a problémákat is. A város gazdasága stabil, ehhez a kereskedelem és az építőipar fejlődése, és természetesen a vállalkozások is nagyban segítségünkre vannak. Bízunk a fejlődésben, az új munkahelyek létrehozásában, az együttműködés erejében – tette hozzá. Öröm látni, ha egy vállalkozás ilyen eseményeket szervez, jó érzés együtt örülni a sikernek.
Bodrogi Ferenc megnyitó beszédében kitért a kifejezetten építőipari cégek helyzetére, a Bodrogi Áruház által nyújtott termékek minőségére, az építkezéseken az anyagok minőségi követelményeire és az aktuális árak kialakítására. Az áruház bővítésének történetébe is betekintést nyerhettünk, bemutatta az általuk forgalmazott építőipari termékeket. Beszélt az aktuális bővítésekről, és hozzátette, hogy az Újház Zrt. tulajdonosai garantálják a kiváló minőséget, ár-érték arányban.

A tulajdonos méltatta szentesi munkatársait, köszönetét fejezte ki az előzőekben végezett, és az új áruház kapcsán tett erőfeszítéseikért.
Gratulálunk a Bodrogi Építési Barkácsáruháznak és az Újház Zrt.-nek, akik új telephelyükön szeretettel és a megszokott minőséggel várják továbbra is kedves vásárlóikat!
Forrás