Kezdőlap MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred 2024-ben is változatos programokkal várja a táborokba jelentkezőket a Magyar Hon…

2024-ben is változatos programokkal várja a táborokba jelentkezőket a Magyar Hon…

175


⛺2024-ben is változatos programokkal várja a táborokba jelentkezőket a Magyar Honvédség.
A Magyar Honvédség idén nyolcadik alkalommal szervezi meg nyári iskolai szünetben a 12-18 éves korosztálynak szóló Honvédelmi táborokat.

📍 Jelentkezni április 2-től lehetséges a Honvédelmi Táborok hivatalos honlapján, a link kommentben érhető el.

Már javában zajlanak a nyári honvédelmi táborok előkészületei, amelyek a szokásoknak megfelelően biztonságos körülmények között adnak bepillantást a fiataloknak a katonák életébe.

2024 nyarán júniustól augusztusig 121 turnusban, 4500 gyermek táborozhat. A honvédelmi táborokban a diákok 25 féle különböző honvédelmi témájú tematikából választhatnak az ország mintegy 47 különböző helyszínén.

Újdonság a tematikák között a drón-, életmód-, kibervédelmi, ejtőernyős és Ludovika-pályaorientációs tábor. A programokat – kifejezetten a korcsoportokra szabva – tapasztalt katonák vezetik le. A táborlakók a többi között megtanulhatják az álcázás technikáját, megismerkednek a tereptannal, tanulnak közelharcot és elsajátíthatnak túlélési technikákat, illetve az életmentés alapjait is.
➡️Jelentkezz még most! ⬅️
Forrás