Kezdőlap Hírek Borosos diákok a LEGKIVÁLÓBB ÁPOLÓJELÖLT döntőjében!…

Borosos diákok a LEGKIVÁLÓBB ÁPOLÓJELÖLT döntőjében!…

122

A Gál Ferenc Egyetem Egészség- és Szociális Tudományi Kara és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Békés megyei szervezete versenyt hirdetett a LEGKIVÁLÓBB ÁPOLÓJELÖLT cím elnyerésére.

A versenyzőknek három fordulós szakmai versenyen kellett számot adniuk az ápolási szakmai ismereteikről és elhivatottságukról. A verseny elő- és középdöntője online formában került megrendezésre (2024. január), míg a döntőt a gyakorlati tudás és a rátermettség mérése céljából személyes jelenléttel tartották 2024. február 26-án Békéscsabán a Békés Megyei Központi Kórház Skill laborjában.

A Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Boros Sámuel Technikum 5/13. Gyakorló ápoló tanulói, Makai Edit és Varga Adél sikerrel teljesítették az első két fordulót, bejutottak a döntőbe, ahonnan tudással, tapasztalattal gazdagodva jöhettek haza.
A két tanulónak nagy élményt jelentett a verseny, kiemelték a szervezők és a versenyzők segítőkészségét, köszönik a vendéglátást és azt a figyelmességet, hogy minden versenyzőnek ajándékkal kedveskedtek a házigazdák. A felkészülését nagyon sokan segítették: Dudás-Szabóné Deák Judit, Boros Katalin Gyöngyi, Molnár Katalin, Szolnoki Erika.
Eredményükhöz gratulálunk és köszönjük a felkészítő tanárok munkáját!

HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Oktatás, tanulmányi hírek|36
Forrás