Kezdőlap MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred Újabb műszaki technikai eszközökkel gazdagodott a Műszaki Ezred…

Újabb műszaki technikai eszközökkel gazdagodott a Műszaki Ezred…

33

Nagy örömmel tudatjuk, hogy az elmúlt napokban tovább bővült ezredünk gépparkja: négy új CASE 695 SV közepes teljesítményű univerzális földmunkagép és egy BOMAG BW 213D önjáró úthenger érkezett alakulatunkhoz. Az újonnan beérkezett eszközök a jövőben a Műszaki Támogató Zászlóalj munkavégzését fogják nagyban segíteni.

Annak érdekében, hogy a gépek biztonságosan és hatékonyan üzemeltethetők legyenek, honvédjeink a gyártók által vezetett felkészítésen estek át az eszközök beérkezését követően, ahol a műszaki gépek működésével és kezelésével kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismereteket sajátították el. A gépkezelői állományunk elkötelezetten törekszik arra, hogy a legmagasabb szintű szakértelemmel rendelkezzen, és képes legyen a modern technikai eszközök hatékony alkalmazására.

Az új technikai eszközökkel való bővülés egy újabb lépést jelent a Műszaki Ezred életében, amely biztosítja számunkra, hogy még eredményesebben és magasabb színvonalon hajthassuk végre az ezredünk előtt álló feladatokat.

📸 Király Róbert Sándor fhdgy.
Forrás

Előző cikkAz első Szuper Liga pontok…
Következő cikkVendégünk volt Szentesi Zöldi László újságíró. Ráfi Dénes, a Horváth Mihály Gimn…