Kezdőlap MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred Amerikai katonák látogatása a Műszaki Ezrednél 2023. május 24-én a Szentesi...

Amerikai katonák látogatása a Műszaki Ezrednél 2023. május 24-én a Szentesi Fok…

100

Amerikai katonák látogatása a Műszaki Ezrednél 2023. május 24-én a Szentesi Fokos 2023. ezredszintű tábori kihelyezési hét tervező-egyeztető értekezletét tartották a MH II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezrednél. A MH Hadműveleti Csoportfőnökség Hanuska Miklós alezredes úr vezetésével és koordinálásával tervező-egyeztető megbeszélést tartott alakulatunknál az OHIO National Guard képviselőivel. Az amerikai katonák látogatásának célja az volt, hogy az októberben kezdődő amerikai-magyar közös kiképzési esemény gyakorlati helyszíneit tisztázzák, egyeztessék a honvédelmi katasztrófavédelmi rendszer műszaki ezred által biztosított munkacsoportjainak és operatív csoport feladatainak részleteit.
A látogatás végeztével elmondható, hogy a 14. Műszaki Ezred katonái szakmailag felkészültek és a két fél között szoros az együttműködés, hiszen a külföldi kollegák nem először tettek látogatást Szentes helyőrségben. 📸 Janó Miklós tőrm.
Forrás

Előző cikkSzínházban jártunk – Egy csók és más semmi…
Következő cikk„Kinőtte magát” a Fülke Burger…