Kezdőlap Hírek Beporzók Napja március 10-én…

Beporzók Napja március 10-én…

371

A Koszta József Múzeum tisztelettel meghívja Önöket a 2023. március 10. napján délelőtt 10 órakor megrendezésre kerülő programunkra, melynek címe: Beporzók Napja

Helyszín: Péter Pál Polgárház udvara (6600 Szentes, Petőfi utca 9.)

Rendezvényünkkel csatlakozunk azon országos célkitűzéshez, miszerint a közgyűjtemények is az ökológia, a fenntarthatóság, újrahasznosítás, zöld gondolkodás attitűdjét mélyítsék a múzeumlátogatók körében.

A szentesi múzeum március 10-én rendezvényével ezeket a gondolatokat és jelenségeket fogja pénteken ismertetni, valamint a Zöld Múzeum védjegyet és logót fogja bemutatni, amelyet innentől minden felületén szerepeltetni kíván a Koszta József Múzeum.

Mindezek mellett izgalmas program lesz: bemutatkozik az ÖKOSzentes Munkacsoport, óvodások és iskolások méhecskehoteleket telepítenek a Polgárház udvarába, mézet lehet majd kóstolni, továbbá az apiterápiáról és a méhészetről hallgathatunk meg majd ismertetőt.

Vendégeink: Pásztor Antal, a Szentesi Önkormányzat Városfejlesztési, Városrendezési és Turisztikai Bizottság Elnöke, Önkormányzati képviselő
ÖKOSzentes Munkacsoport: Agócs Lászlóné – Önkormányzati képviselő, Mészárosné Surányi Olga, Barát László

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Múzeum|33
Programajánló|17




Forrás