2023 február 11-én, szombaton egész napos programra várják a telet búcsúztatni/temetni vágyókat, jelentette ki Szabó Zoltán Ferenc polgármester a legutóbbi sajtótájékoztatón, ahol Urvári Sándorral a Művelődési Központ vezetőjével ismertették a Télbúcsúztató programot.

A délelőtti programokat az Ifjúsági házban tartják, ahol többek között Harry Potter interaktív gyerekműsort is szerveznek. A délután már a Kossuth téren folytatódik. Farsangi programokkal, vetélkedőkkel, fánkevő versennyel, felvonulással és koncertekkel készülnek a szervezők, és minden korosztályt szeretnének kiszolgálni.

A délutáni felvonuláson már mohácsi busók segítenek elűzni a telet, valamint kiszebábot égetnek a Kurca-parton a IH melletti „gödörben”.

A délelőtti farsangi vetélkedőn egy szigligeti, révfülöpi vagy mátraszentimrei szálláslehetőségért küzdhetnek a csapatok.

A téltemető részletes programja megtalálható a mellékelt plakáton!

A gyermekkönyvtárban február 18-án, szombaton Farsangi Murit tartanak – tudtuk meg Pintér Anikótól. A gyermekkönyvtár vezetője a programokról elmondta, hogy családi délelőttre várják az érdeklődőket fél 10-től, jelmezversennyel, kézműves foglalkozással, csillámtetoválással és hajfonással. A farsangi fánk sem maradhat el, amit a központi konyha biztosít. A részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezni lehet a gyermekkönyvtár Facebook oldalán, ahol a részletes programokat is megtalálják.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Programajánló|17


Forrás

Előző cikkKözérdekű közlemény…
Következő cikkLady Oscar…