Guillaume Mélanie- Nemlaha György című bohózatának sajtónyilvános főpróbáján jártunk, melyet ma estétől tekinthetnek meg a Tóth József Színház és Vigadóban.

A darabot Radó Denise Jászai Mari-díjas Érdemes Művész rendezésében viszi színre a Békéscsabai Jókai Színház társulata.

A mai előadásra minden jegy elkelt, de még egy-egy darab jegy kapható a pénteki és a szombati bemutatóra.

legalább olyan félelmetes, mint egy igazi maffiafőnök, pedig nem feltételeket, csupán a trendet diktálja: ő ugyanis az egyik vezető divatház, a Lady Mode tulajdonosa, egyben tiszteletet parancsoló ex-modell. Clara Barnier már kivívta a város elismerését, nyugodtan és visszavonultan is élhetne, ám egy hétvégén bebocsájtást kér hozzá a könyvelője, Nathan, azzal a meglepő kéréssel, hogy adja hozzá egyetlen lányát. Clara természetesen megütközik az ötleten, csakhogy Nathan rögtön bevallja: a saját zsebére dolgozott, és több milliót sikkasztott Clara gyanús ügyleteiből, ráadásul a cégtulajdonos se járt rosszul, most a pénzt pedig a házasság révén a lánya kapja meg. A leány sem szolgál kevésbé meglepő hírekkel: csak hogy szabadulhasson a házi őrizetből, bevallja, hogy gyereket vár, így a frigy nem tűr halasztást. Egy táska is feltűnik a színen, tele méregdrága ékszerekkel. És ekkor még csak fél kilenc – mi lesz itt még délig?

A eredeti gengszterváltozata, Claude Magnier komédiája rendkívül sikeres volt a múlt század közepén, 2011-ben pedig a fiatal francia színész és író, Guillaume Mélanie vezényelte diadalra Amanda Lear főszereplésével a női változatot.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Színház|26
Forrás

Előző cikkTélbúcsúztató a hétvégén…
Következő cikkTovábbi videókat fedezhetsz fel a Watch funkcióban….