2023. január 21-én magyar kultúra napja alkalmából adták át a Minősített Könyvtár címeket több elismerés mellett az Országos Széchényi Könyvtárban tartott díjátadó ünnepségen a fővárosban.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium azokat az intézményeket díjazta, amelyek kiemelkedő feladatellátásukkal, munkájukkal, mindennapi tevékenységeikkel segítik, erősítik a közösségeket, az egyéneket, folyamatosan és tudatosan sokat tesznek a közművelődésért, a könyvtári szolgáltatásokért és azok megújulásáért.

Az idén ismét Minősített Könyvtár címet nyert el Szentes Városi Könyvtár több könyvtár mellett, amelyet 2027-ig jogosult használni.

2023. január 22-én a magyar kultúra napja tiszteletére rendezett tanári hangverseny előtt a Lajtha László AMI hangversenytermében Szabó Zoltán Ferenc polgármester elismerést nyújtott át Szentes Városi Könyvtár dolgozóinak, ezzel megköszönve azt a munkát, amelyet a Minősített Könyvtári Cím és a Családbarát Hely védjegyek elnyeréséért tettek, melyet Szekeres Dancsó Mónika könyvtárigazgató vett át.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás

Előző cikkÚj termálkutat fúratna az SzVSz…
Következő cikkÖkumenikus imahétre várták a híveket…