Kezdőlap Szentesi Élet Újabb szentesi sikerek…

Újabb szentesi sikerek…

“Kedves Pálinkabarátok!

Szentesen létezik egy kis birodalom, a Pálinkaköztársaság, a Hatos pálinkák hazája. Munkánk most olyan elismerésben részesült, amely úgy érezzük nemcsak cégünknek, de városunknak is dicsőségére válik. Megmérettük négy pálinkánkat az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Versenyen.
A Pálinka Nemzeti Tanács szervezésében rendezett verseny az egyetlen az országban, ahol az érzékszervi bírálat mellett analitikai vizsgálatok alá is vetik a nevezett tételeket. ( A Nemzeti Élelmiszerbiztonsági Intézet Bor- és Alkoholos Igazgatóságán) Így azt is elmondhatjuk, hogy ezek a pálinkák a legszigorúbb élelmiszer-biztonság szabályainak maximálisan megfelelnek.
A Hatos pálinka szortimentből az alma, szilva, meggy és Irsai Olivér szőlő pálinkák vettek részt a versenyen. Nagyon büszkék vagyunk, hogy mind a négy nevezett tétel helyezést ért el, 3 ezüst- és 1 bronzérmet kaptunk.
Ez szakmai visszaigazolása annak, hogy a minőségi kereskedelmi pálinkagyártás területén megvetettük a lábunkat és felrajzoltuk Szentest Magyarország legjobb pálinkáinak térképére.
A legfontosabb persze, hogy Nektek, pálinkakedvelőknek a Hatos Pálinkák fogyasztása mindig kiváló élményt nyújtson.
A verseny díjátadó ünnepségét az Országházban tartották 2022.07.13-án.”

Forrás: Pálinkaköztársaság Facebook oldala

Gratulálunk Sárréti Krisztának és Hatos-Szekander Ferencnek az elismerésért.


Forrás…

Exit mobile version