Kezdőlap Kultúra és szórakozás Szentesi Művelődési Központ Május 29-én a téren 10 órától lép fel a…

Május 29-én a téren 10 órától lép fel a…

76

Dalma Dance Klub S.E!
Szeretném őket pár szóban bemutatni:

A Dalma Dance Club tánc – és sportegyesületet 1998-ban alapította Győrfi Dalma.
Mára Magyarország egyik legnagyobb tánciskolájává fejlődött. 75 településen, közel 1500 taggal, 28 tanárral működik az iskola. Főbb műfajok, amelyek oktatása zajlik: show, dance, hiphop, mazsorett, twirling, akrobatikus rock & show.
A tanulók rendszeresen járnak hazai és nemzetközi versenyekre, fesztiválokra, ahonnan mindig szép eredményekkel térnek haza.
Jelenlegi műsorukban a szentesi tagozat tagjai mutatkoznak be. A szentesi tagozat 6 éve működik. Jelenleg egy óvodás, egy általános iskolás és egy mazsorett csoporthoz tudnak csatlakozni az érdeklődő gyerekek. A tagozat tagjai az idei tanévben több versenyen is részt vettek. Novemberben egy mazsorett versenyen, decemberben mazsorett és moderntánc versenyen, márciusban pedig egy minősítő táncversenyen mérték össze tudásukat. A táncosok több csoportos, szóló és duó produkcióval is bemutatkoztak és minden versenyről csillogó érmekkel tértek haza.
A Dalma Dance Club a korábbi évekhez hasonlóan idén is szervez nyári tánctábort, melyre minden táncolni vágyó gyermeket nagyon sok szeretettel várnak.
Jelentkezni előzetesen a tagozatvezetőnél, illetve a Dalma Dance Club facebook oldalán lehet.
Tagozatvezető: Árvai Anett
Forrás