Kezdőlap MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred A „Műszaki Napon jártam” elnevezésű rajzpályázat eredményhirdetésére került sor …

A „Műszaki Napon jártam” elnevezésű rajzpályázat eredményhirdetésére került sor …

71


A „Műszaki Napon jártam” elnevezésű rajzpályázat eredményhirdetésére került sor a Szentes Városi Gyermekkönyvtárban.

A nyílt laktanyanapunkat minden év áprilisában rendezzük meg, amikor színes, változatos programokkal várjuk az érdeklődőket. Két év kihagyás után április 22-én ismét kinyílt a műszaki ezred kapuja és a borongós, esős időjárás ellenére is több, mint 3️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ látogató érkezett hozzánk. Ehhez a rendezvényhez kapcsolódóan ismét meghirdettük a „Műszaki Napon jártam” elnevezésű gyermekrajz pályázatot, amelyre számos alkotás érkezett. A többféle technikával készült rajzok kiállítás megnyitójának és a legjobb alkotások díjazásának a Szentes Városi Gyermekkönyvtár adott helyszínt.
A megnyitó a Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskola tanárainak előadásával kezdődött, majd Seres József alezredes, megbízott ezredparancsnok adta át a díjakat a helyezetteknek.
Dékány Diána, a Kiss Bálint Református Általános Iskola tanuló műve 3️⃣. helyezést ért el.
Fejes Barnabás rajza, aki szintén a Kiss Bálint Református Általános Iskola tanulója, a 2️⃣. legjobb díjazást kapta.
A láthatatlan dobogó legfelső fokára pedig Máriás Dávid, a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola diákja állhatott fel alkotásával.
A zsűri kettő különdíjat is megszavazott: Szijártó-Benke Boldizsárnak, aki a csongrádi Templom utcai óvodába jár és Maczó Martin rajzainak, aki nem tudott jelen lenni, mert Debrecenből küldte be munkáit.
A kiállítás 2022. szeptemberéig tekinthető meg.
Gratulálunk a díjazásban részesült gyermekeknek!

📷Király Róbert Sándor hdgy.
Forrás