Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok Gólzáporos meccsen győzött felnőtt csapatunk…

Gólzáporos meccsen győzött felnőtt csapatunk…

45

A Csongrád-Csanád Megyei I. osztályú Labdarúgó Bajnokság 23. fordulójában férfi felnőtt csapatunk a Makó FC II. együttesét látta vendégül a Pusztai László Sporttelep műfüves pályáján. Bány Tamás gárdája az első perctől maximális fordulaton futballozott, ennek köszönhetően már a 12. percben 3-0 állt az eredményjelzőn: Piti Dániel szépségdíjas kapáslövését Locskai Zsolt, és Prozlik Ádám találata követte.

A vendégek szépítésére sem kellett sokat várni, ahogy csapatkapitányunk, Szarvas József góljára sem, ezzel újra a háromgólos előnyt szerzett a Kinizsi. 4-1-nél vonultak szünetre a felek. A második félidőt hasonlóan kezdte a Szentes, Péter József négygólosra növelte a Kinizsi-előnyt, ám a gólgyártás ebben a játékrészben alábbhagyott, a Makó az utolsó percben még szépített, ezzel 5-2-re módosítva a végeredményt.

– Nagy arányú győzelmet arattunk, de a helyzetkihasználásunkon van még mit javítani. Úgy jöttünk fel a pályára, hogy kötelező megszerezni a 3 pontot, ez általában mentálisan is nyomást helyez a játékosokra. Nagy lendülettel indult a mérkőzés, de úgy érzem, az első félidőben rúgott 4 gól után a második 45 percben kiengedett a csapat, ami a koncentráció hiányában mutatkozott meg. A jövőheti, Apátfalva elleni mérkőzésen is fontos lesz begyűjtenünk a 3 pontot. – értékelt a mérkőzést követően Bány Tamás vezetőedző.

A Kiskundorozsma hétvégi botlásával a Kinizsi felkúszott a tabella 4. pozíciójába, innen várja a jövőheti, Apátfalva elleni mérkőzést, majd május 18-án a SZVSE-t fogadják Szarvas Józsefék a Magyar Kupa küzdelmeiben, ezt követően pedig ugyancsak a „vasutasokkal” mérkőznek meg Szegeden, akkor már bajnokin.

Csongrád-Csanád Megyei I. osztály 23. forduló
Szentesi Kinizsi SZITE – Makó FC II. 5-2 (a félidőben 4-1)

Szentesi Kinizsi SZITE: Tóth L. (Kotvics-Varga D. – 66’), Légrádi Zs. (Gyarmati Zs. – 61’), Lőrincz B., Szarvas J., Prozlik Á., Bartucz P., Mészáros M., Berta E., Péter J. (Sáfár B. – 78’) Locskai Zs. (Szabó M. – 71’) Piti D.

Gólszerzők: Piti Dániel (3’), Locskai Zsolt (9’), Prozlik Ádám (12’), Szarvas József (20’), Péter József (51’)
Vezetőedző: Bány Tamás

📸 (Sebők Tamás)
Forrás