Kezdőlap Szentesi Élet Az ÖKOKLUB várja a jó kezdeményezéseket…

Az ÖKOKLUB várja a jó kezdeményezéseket…

94

Az ÖKOKLUB április 26-án megtartotta következő találkozóját a Dózsa-házban, ahol Szabó Zoltán Ferenc polgármester, Labádi–Fébert Andrea, a Műszaki iroda vezetője és Berezvai Csilla főkertész voltak a vendégek. A kétórás találkozón szóba került a lakosság minél szélesebb körű motiválása, bevonása a helyi zöld/fenntartható cselekvések megvalósításába, ezért kérnénk a városlakók segítségét az alábbi témákban:

– Kérjük, hogy akinek módjában áll a város különböző pontjain lévő fák öntözésében nyújtson segítséget és ajánljuk a csapadékvíz gyűjtését, hasznosítását.

– Várjuk a lakosok észrevételeit, ötleteit azon utcák, terek és egyéb közterületek megjelölését, ahol meglátásuk szerint fapótlásra van szükség. Az ötleteket kérjük Mészárosné Surányi Olga részére: az olgasuranyi2@gmail.com e-mail címre
eljuttatni.

– Várjuk helyi kistermelők jelentkezését olgasuranyi2@gmail.com e-mail címre, hogy portékájukat helyi szinten népszerűsíthessük.

– A fenti e-mail címre várjuk a helyi intézmények, vállalkozások zöld kezdeményezésit, jó példáit bemutató rövid írásokat, fotókat. Erre példa a Horváth Mihály Gimnázium komposztálója.

Ökoklub

#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
18. szám
Közélet|32Forrás