Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok Emberhátrányban is gólokat szereztünk…

Emberhátrányban is gólokat szereztünk…

88

A Csongrád-Csanád Megyei I. osztályú Labdarúgó Bajnokság 16. fordulójában a Kinizsi az Újszegedi TC együttesét fogadta a Pusztai László Sporttelep műfüves pályáján. Bány Tamás együttese az első félidőben is magához ragadta a kezdeményező szerepet, ám a vezetést a szünetig nem sikerült megszereznie. Nem úgy a második játékrészben, ahol meg sem álltak négy találatig Szarvas Józsefék, ebből két alkalommal emberhátrányban sikerült bevenni a vendégek kapuját.

– Elmúlt fordulókat követően úgy vágtunk neki a mai találkozónak, hogy kötelező behúznunk a 3 pontot. Az első félidőben úgy éreztem, hogy megijedtek a srácok a kínálkozó lehetőségektől, nem vállalták fel az egy az egyes szituációkat, nem lőttek kapura, és ez nem eredményezett korai vezetést. A második félidőben már maximálisan érvényesíteni tudta fölényét a csapat, sőt az emberhátrányos szituációban sem álltunk vissza, tovább növeltük az előnyünket – értékelte az összecsapást Bány Tamás vezetőedző.

A győzelemmel a Kinizsi ismét elfoglalta a tabella 5. pozícióját, innen várja a jövőheti, szintén hazai, Mórahalom elleni összecsapást.

– Nehezebb meccs lesz a mainál, de bízom benne, hogy a csapat lendületet kapott és a következő heti munka akkor is kifizetődik majd, három pontot szeretnénk szerezni következő héten is – zárta gondolatait a mester.

SZENTESI KINIZSI SZITE – UTC 1913 LABDARÚGÓ KFT. 4-0
Szentesi Kinizsi SZITE: Tóth L., Varga A., (Szabó M. 76’), Légrádi Zs., Dovics M., Szarvas J. (Sáfár B. 85’), Varga Cs., Prozlik Á. (Berta E. (78’), Bartucz P. (Locskai Zs. 57’), Péter J. (Gyarmati Zs. 85’), Piti D., Mészáros M.
Gólszerzők: Szarvas József (59’), Locskai Zsolt (65’), Péter József (73’, 75’)
vezetőedző: Bány Tamás

📸🖋 : Sebők Tamás
Forrás