Kezdőlap Szentesi VK Mindkét csapatunk itthon játszik…

Mindkét csapatunk itthon játszik…

49

Vízilabdadélutánt tartunk holnap, ugyanis női- és férficsapatunk is itthon ugrik medencébe a bajnokságban. 16 órától a Valdor ellenfele a Tatabánya lesz, míg 18 órától a Metalcom a Pécset látja vendégül.

Fontos meccsek várnak csapatainkra, amelyekre egyaránt ingyenes lesz a belépés. Az új járványügyi szabályoknak köszönhetően a találkozók látogatása már nem védettségi igazolványhoz kötött, így mindenkit várunk a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodába.
Az uszoda halljában továbbra is várjuk a tárgyi- vagy anyagi felajánlásokat, amelyeket az Ukrajnából menekülők számára juttatunk el.

Női csapatunknak három mérkőzése maradt az alapszakaszból. Eddig tizennyolc pontot gyűjtöttünk, amivel a hatodik helyen állunk a tabellán. Ellenfelünk, a Tatabánya hat egységnél jár.

Idegenben a hatodik körben november 27-én játszottunk a bányászváros csapatával, akkor 12–7-re nyertünk. Hazai környezetben december ötödikén a magyar kupa negyeddöntőjében fogadtuk a Tatabányát, akkor 8–5-re nyertünk, amivel bejutottunk a négyes döntőbe.

Amennyiben itthon tartjuk holnap a három pontot, akkor szinte már biztosan az 5–6. helyért ugorhatunk medencébe a helyosztón.

Archív fotó: Vidovics Ferenc

#valdor #szentes #tatabánya #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes
Forrás