Kezdőlap Szentesi VK A Pécset látja vendégül a Metalcom Szentes…

A Pécset látja vendégül a Metalcom Szentes…

20

Vízilabdadélutánt tartunk holnap, ugyanis női- és férficsapatunk is itthon ugrik medencébe a bajnokságban. 16 órától a Valdor ellenfele a Tatabánya lesz, míg 18 órától a Metalcom a Pécset látja vendégül.

Három mérkőzés. Az ezeken megszerezhető kilenc pontból kellene annyit összegyűjtenie férficsapatunknak, hogy az utolsó helyről elkerüljön és esélye nyíljon OB I.-es tagságának megőrzésére. Holnap a Pécset, tizennégy nap múlva a Honvédot fogadjuk, míg jövő szombaton Egerben vendégeskedünk.

Holnap ellenfelünk a tizedik helyen áll a tabellán, miután huszonhárom pontot gyűjtött eddig lejátszott huszonhárom mérkőzésén. Idegenben december 4-én találkoztunk velük, akkor 12–9-es vereséget szenvedtünk.

Ötmeccses nyeretlenségi sorozatban vannak a pécsiek. Utoljára február 2-án a Honvéd otthonában győztek 7–6-ra, míg három nappal később 10–10-es döntetlent játszottak otthon a BVSC-vel. Az elmúlt hétvégén tévés összecsapásuk volt, az Eger vitte el a pontokat Pécsről 10–8-as sikerével.

Fontos meccsek várnak csapatainkra, amelyekre egyaránt ingyenes lesz a belépés. Az új járványügyi szabályoknak köszönhetően a találkozók látogatása már nem védettségi igazolványhoz kötött, így mindenkit várunk a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodába.
Az uszoda halljában továbbra is várjuk a tárgyi- vagy anyagi felajánlásokat, amelyeket az Ukrajnából menekülők számára juttatunk el.

Archív fotó: Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #pécs #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes
Forrás

Előző cikkMindkét csapatunk itthon játszik…
Következő cikkHogyan gondolkodjunk és cselekedjünk „zölden”? – Öko-estek a Dózsa-házban…