Magabiztos játékkal győzött Szentesen a Dunaújváros a női vízilabda OB I. 14. fordulójában.

Valdor Szentes–Dunaújváros 2–16 (0–2, 1–7, 0–2, 1–5)
Női vízilabda OB I., 14. forduló. Szeged, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Bereczki, Binder.
Valdor Szentes: Füsti Molnár – Hevesi, Dankina, Kolarova, Mihály-Kádár, Csiszár, Kövér-Kis. Csere: Héri N. (kapus), Tyukász 1, Dobos, Kátai-Benedek H. 1, Boldizsár, Tóth F., de Vries. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Dunaújváros: Buis – Szilágyi D. 3, Gurisatti 5, Horváth B. 2, Mahieu 1, Szabó N., Garda 1. Csere: Maczkó (kapus), Sajben 2, Mucsy 1, Somogyvári, Pál, Szellák, Sümegi 1. Vezetőedző: Mihók Attila.
Gól – emberelőnyből: 7/0, ill. 6/1.
Ötméteresből: -, ill. 4/3.
Kipontozódott: Tyukász.

Összefoglaló:

✍️Továbbra sem számíthatott vezetőedzőnk teljes keretre, így több fiatal, utánpótlásban pallérozódó játékosunknak is lehetőséget adott. Az első és a harmadik negyedben mindössze két-két gólt engedtünk a kupaezüstérmesnek, a második negyedben viszont kinyílt az olló a csapatok között, míg a záró nyolc percben további négy találattal toldották meg előnyüket.

A Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda halljában ma is folytattuk az adománygyűjtést az Ukrajnából menekülők javára. Erre a meccsre is ingyenes volt a belépés, akárcsak a szombati duplameccsre, amikor 16 órától női csapatunk a Tatabányát, férficsapatunk pedig a Pécset fogadja 18 órától.

📸 Vidovics Ferenc

#valdor #szentes #dunaújváros #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes
Forrás

Előző cikkNem jött össze a bravúr a Dunaújváros ellen…. Értékeltek a szakvezetők, és a j…
Következő cikkÖsszefogás határon át és összefogás városon belül…