Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: fogadjuk az UVSE-t, a belépés ingyenes…

Férfi OB I.: fogadjuk az UVSE-t, a belépés ingyenes…

33

Holnap 18 órakor rendkívül fontos bajnokin fogadjuk az UVSE-t. A belépés ingyenes, de még védettségi igazolványhoz kötött. Várjuk szurkolóinkat, legyünk minél többen és tartsuk itthon közösen a három pontot. Az uszoda halljában gyűjtést szervezünk, az ukrajnai menekültek részére.

Hosszú és szomorú sorozatot törtünk meg az elmúlt hétvégén Miskolc 7–7-es döntetlenünkkel. Ezt szeretnénk folytatni egy győzelemmel, amiben óriási segítségünkre lehetnek szurkolóink, akik mindig kiváló hangulatot teremtenek a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

Ezúttal viszont nem csak a mérkőzés kerül fókuszba. Adománygyűjtésünk során a legjobban takarókra, tisztító- és fertőtlenítőszerekre, valamint tartós élelmiszerre van szükségünk, amelyeket a háború elől menekülők javára szeretnénk eljuttatni.

Ami pedig a meccset illeti, a 12. helyezett, 14 pontos találkozik a 14. helyezett 7 pontossal. Novemberben 13–7-es vereséget szenvedtünk el az újpestiek otthonában.

Vincze Balázs csapata az előző fordulóban saját medencéjében 14–9-re kapott ki a Szegedtől, míg utoljára a Miskolc ellen szereztek pontokat február elején 8–7-es sikerükkel.

Archív fotó: Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #uvse #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes
Forrás