Kezdőlap Egyéb Jótékonysági futás a sportcsarnokért…

Jótékonysági futás a sportcsarnokért…

167

Az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred, a Honvéd Rákóczi Sportegyesület és Szentes Város Önkormányzata egy jótékonysági sporteseményt szervez 2022. január 28-án 10 órai kezdettel.

A rendezvény célja: A szentesi Dr. Papp László Sportcsarnokban keletkezett tűz által megsemmisült, illetve használhatatlanná vált sporteszközök pótlásának elősegítése.

A rendezvény helyszíne: Dr. Papp László Sportcsarnoktól indulva, a mellékelt útvonalon kijelölt, 2,5 km-es távolság megtétele, amely teljesíthető kerékpárral, futva, vagy akár gyalogolva, sétálva is.

09:40-ig Gyülekező a Sportcsarnok előtti útszakaszon
09:45 Megnyitó
09:50 Közös bemelegítés
10:00 A kerékpáros indulók rajtja
10:02 A futók rajtja
10:05 A gyaloglók/sétálók rajtja

Egyéb információk: A futáson saját felelősségére bárki részt vehet, életkorra való megkötés nélkül. A Sportcsarnok előtti sátorban ruhatár áll rendelkezésre a kabátok, és a futás idejére felesleges ruhadarabok leadására, de a ruhákban hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk.

A távot kerékpárral teljesítők az úttestet és ahol ki van építve, ott a kerékpárutat kötelesek használni!

A távot gyalogolva teljesítők a járdákat kötelesek használni!

A futás idejére az útvonal rendőrségi biztosítás alá kerül. A kereszteződéseket a futók elhaladásának idejére le fogjuk zárni.

A célba érkezést követően forró tea várja a távot teljesítőket.

Mosdó, WC használat a Sportcsarnok mellett lévő Szent Korona Cukrászdában ingyenesen biztosított.

Nevezési díj NINCS, viszont egy a sportcsarnok előtt felállított sátorban, zárt dobozban gyűjtjük a PÉNZADOMÁNYOKAT.

Azok, akik nem tudnak részt venni a futáson, de szeretnék támogatni a sportcsarnok újjáépítését az alábbi számlászámra történő átutalással is eljuttathatják adományaikat:

SPORTCSARNOK HELYREÁLLÍTÁSÁÉRT

OTP BANK: 11735043-l 5726920-05980000

Iskolák figyelem!

A rendezvényen befutóérem, illetve egyéb díjazás nem lesz, azonban a legtöbb diákot mozgósító iskola tanulói közül egy osztályt/csoportot (30 fő körüli létszámot) a Műszaki Ezred parancsnoka, egy egész napos laktanyalátogatásra hívja meg. A látogatás részletei és időpontja a „győztes” iskolával a későbbiekben kerül egyeztetésre (a lehetőség a COVID helyzet elvonulása után, leginkább a tavaszi, nyári időszakban valószínűsíthető). Az iskolák a rendezvényre való kiérkezést követően, az adománygyűjtő ponton tudnak regisztrálni.

FONTOS!

A futás ideje alatt kérjük a járványügyi szabályok betartását! A futás végrehajtásához védettségi igazolvány nem szükséges!

Fogjunk össze és legyen újra Sportcsarnok Szentesen!

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Szabadtéri sportok|25

Forrás