Kezdőlap Szentesi VK Utánpótlás: 2⃣ meccsük maradt az évből fiúcsapatainknak…

Utánpótlás: 2⃣ meccsük maradt az évből fiúcsapatainknak…

56


Utánpótlás: 2️⃣ meccsük maradt az évből fiúcsapatainknak 🤽‍♂️

🗓️ Vasárnap és kedden még medencébe ugrik fiú utánpótlásunk mindhárom első osztályú csapata. Előbb Pécsre, majd Szombathelyre utazunk.

Fiú ifjúsági
Legrand Szentes 🆚 SZVPS 12–17 (3–3, 1–5, 3–4, 5–5)
Legrand Szentes: Kovács K. – Kormányos, Petróczi, Pellei Z. 2, Tóth B., Kürti-Szabó M. 6, Félegyházi Török 4. Csere: Pászti (kapus), Csikós, Lévai, Makán R., Gavric, Bán. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 12/7, ill. 8/5.
Ötméteresből: 1/1, ill. 1/0.
Kipontozódott: Bán.
🗣️💬 Horváth Tamás: –A mérkőzés érdekességét az adta, hogy az ellenfelünk két centere tavaly még a Szentest erősítette. Harcos, kemény összecsapásra számítottunk, ez nem is maradt el egyik oldalról sem. Sajnos a balosom orrtörést szenvedett mérkőzés közben, ez nagyban behatárolta taktikai lehetőségeinket, míg ellenfelünket ezért a játékvezetők semmilyen szankcióval nem büntették. Ennek ellenére egy zártabb védekezéssel pontot szerezhettünk volna. A tizenkét lőtt gólunk becsülendő, de a tizenhét kapott vastagon túllép azon a határon, ahol még meccset lehet nyerni.

OSC 🆚 Legrand Szentes 9–7 (2–3, 2–2, 2–1, 3–1)
Legrand Szentes: Kovács K. – Petróczi 1, Pellei Z. 1, Tóth B., Makán R. 1, Kürti-Szabó M. 2, Takács K. 1. Csere: Kormányos, Csikós, Lévai 1, Gavric, Czirbus O. Bán. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 14/4, ill. 12/3.
Ötméteresből: 1/1, ill. -.
Kiállítva cserével: Kormányos, Pellei Z.
Kipontozódott: Makán R.
🗣️💬 Horváth Tamás: – A srácok az elejétől kezdve betartották a megbeszélteket, így 2–0-ra megléptünk az ellenfelünktől. A harmadik negyed közepéig szinte tökéletes védekezést mutattunk be, rengeteg blokkal, szép védésekkel és remek zónával. Ezután ellenfelünk már csak a verekedésben látott lehetőséget, amiből rendre mi kerültünk ki végleges büntetésekkel. Számomra érthetetlen módon hullottunk el a labda nélküli kiállításoktól, miközben abban a néhány emberelőnyben, amit kaptunk, egy kivétellel kontrafaultot fújtak. 9–7-es OSC vezetésnél már nem volt elég erő a maradék játékosaimban a fordításhoz. Ilyenkor nehéz helyzetben van az edző, hogy mit is mondjon a csapatnak. Én gratulálok nekik! Ezzel a játékkal meccseket lehet nyerni!

Fiú serdülő:
Legrand Szentes 🆚 SZVPS 8–25 (1–5, 3–5, 0–9, 4–6)
Legrand Szentes: Inoka Tóth – Rakonczai , Gila, Molnár Barnabás 2, Kovács A. 2, Papp 2, Bojtár. Csere: Cselőtei (kapus), Horváth Á., Czirok Cs., Agócs B., Makán G., Szűcs, Kovács I. 1. Vezetőedző: Torday Árpád.
Gól – emberelőnyből: 10/2, ill. 10/7.
Ötméteresből: -, ill. 2/1.
Kiállítva cserével: Rakonczai.
Kipontozódott: Gila, ill. Molnár Benedek Manó.

OSC 🆚 Legrand Szentes 17–7 (8–1, 4–2, 2–1, 3–3)
Legrand Szentes: Inokai Tóth – Rakonczai, Gila, Molnár B. 3, Kovács A. 1, Papp 1, Busi 1. Csere: Czirok Cs., Agócs B., Melkuhn, Horváth Á., Szűcs 1. Vezetőedző: Torday Árpád.
Gól – emberelőnyből: 4/2, ill. 6/3.
Ötméteresből: 2/2, ill. -.

Fiú gyermek:
Legrand Szentes 🆚 SZVPS 15–20 (5–4, 2–5, 3–7, 5–4)
Legrand Szentes: Cselőtei – Horváth Á. 5, Agócs B. 1, Czirok Cs. 1, Kovács I. 2, Kis-Rácz 2, Makán G. 3. Csere: Deák, Mogyorósi, Molnár B., Joó 1. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 7/3, ill. 8/3.
Ötméteresből: 1/1, ill. 2/2.
Kipontozódott: Czirok Cs., ill. Holczer.
🗣️💬 Somogyi Balázs: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. A harmadik negyed közepéig tartottuk a lépést a Szegeddel. Utána megint kiütközött, hogy volt két-három fontos hiányzónk. Úgy látszik, ez egy ilyen év sajnos. Nagyon várom már, hogy egyszer ki tudjunk állni teljes csapattal egy rangadóra. Viszont, akik játszottak, nagyot küzdöttek, abszolút nem lehetek elégedetlen velük szemben. Megyünk tovább, mert fontos mérkőzések következnek.

OSC 🆚 Legrand Szentes 17–8 (6–3, 6–2, 2–1, 3–2)
Legrand Szentes: Fehér – Horváth Á. 2, Agócs B. 2, Czirok Cs. 1, Kis-Rácz 1, Tajnai 1, Makán G. 1. Csere: Tóth V. (kapus), Deák, Vida-Szűcs, Molnár B., Joó, Nagy P. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 6/5, ill. 9/4.
Ötméteresből: -, ill. 2/2.
Kipontozódott: Kasza (OSC).
🗣️💬 Somogyi Balázs: – Tudtuk, hogy egy erősebb ellenfélel szemben fogjuk magunkat találni a vízben. Az sem könnyítette meg a dolgunkat, hogy több kezdő játékos sem tudott elutazni velünk a fővárosba betegség miatt. Akik játszottak, azok néha sok buta hibát vétettek, néha viszont nagyon szép és okos dolgokat csináltak. Óriási volt a kilengés a játékban. Remélem a következő meccsekre mindenki meggyógyul és teljes csapattal tudunk majd kiállni.

#legrand #szentes #szeged #osc #vízilabda #utánpótlás #magyarbajnokság #hajráSzentes
Forrás