Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: nagyot hajráztunk Pécsett…

Férfi OB I.: nagyot hajráztunk Pécsett…

47

Nagyobb hátrányba kerültünk 16 perc játék után, de a második félidőben kozmetikáztunk az eredményen meghatározó játékosaink hiányában is. Szerdán 19 órakor az Egert fogadjuk Szentesen.

Pécs 🆚 Metalcom Szentes 12–9 (5–1, 4–2, 0–1, 3–5)
E.ON férfi vízilabda OB I., 11. forduló. Pécs, Abay Nemes Oszkár sportuszoda. Vezette: ifj. Kenéz, Donauer.
Pécs: Józsa – Kolozsi 3, Keresztúri 3, Csorba, Csacsovszky A. 1, Gál 1, Lihotzky 1. Csere: Gelencsér (kapus), Almási, Gaszt 2, Kókai Sz., Reisz, Némethy 1, Oltean. Vezetőedző: Török Viktor.
Metalcom Szentes: Meixner – Kókai T., Mátyók, Pellei K. 3, Bozó 1, Hornyák 1, Pellei F. 2. Csere: Kovács K. (kapus), Lajkó, Makán R., Kátai-Benedek M., Hegedűs 2, Somogyi, Kürti-Szabó M. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Gól – emberelőnyből: 8/6, ill. 9/3.
Ötméteresből: 1/1, ill. 2/2.
Kiállítva 4 percre: Somogyi.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Pellei Csaba: – Az első negyedben 3–1-nél és 4–1 volt három emberelőnyünk, amiket könnyelműen fejeztünk és ez meghatározta a mérkőzés képét. Ha ezekből sikerült volna betalálnunk, akkor egy szoros meccset játszhattunk volna. Ehelyett teljesen kinyílt az olló, 5–1-re ellépett a Pécs. Teljesen máshogy vízilabdáztunk, mint amit megbeszéltünk. A második negyedben a négyperces kiállítással és az ötméteressel eldőlt a találkozó. Ezután sikerült kozmetikáznunk az eredményen, örülök, hogy hátrányban sem estünk szét. Reméljük, hogy az ősznél sokkal jobb tavaszunk lesz, gratulálok a Pécs megérdemelt sikeréhez.

Összefoglaló:
✍️ Nem kezdtünk jól Pécsett, a korai hátrány pedig meghatározta az egész mérkőzésünket. A második negyedben négygólos hátrányban négyperces kiállítással elvesztettük Somogyit, a hazaiak ráadásul értékesítették a megítélt ötméterest is.

Nagyobb különbségű hátrány ide vagy oda, négy alapemberünk el sem utazott a Baranya megyei városba, ahol a második félidőben tartást mutattunk és alaposan kozmetikáztunk a végeredményen.

⏰ Jövő szerdán 19 órától jön az utolsó hazai meccsünk 2021-ben, az Egert látjuk vendégül.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #pécs #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes
Forrás