💪

Kiélezett mérkőzés végén tatabányai 9–8-as sikerünkkel egygólos előnyről várjuk a
🤽‍♀️ BENU női vízilabda Magyar Kupa negyeddöntőjének holnapi visszavágóját.
⏰ Vasárnap 16 órakor fogadjuk Zantleitner Krisztina tanítványait.

Tatabánya 🆚 Valdor Szentes 8–9 (1–2, 2–2, 2–4, 3–1)
Női vízilabda, BENU Magyar Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés. Tatabánya, városi sportuszoda. Vezette: Kevi, Ercse.
Tatabánya: Zirighné Sós – Zink 3, Orbán, Zöld, Rajna 3, Szedlák 2, Bozsó. Csere: Marsi (kapus), Bíró, Sóti, Kovács J. Vezetőedző: Zantleitner Krisztina.
Valdor Szentes: Aranyi – Varga V. 1, Mácsai K., Kolarova 2, Mihály-Kádár, Kövér-Kis 3, de Vries. Csere: Hevesi, Dankina 1, Tóth Cs., Bonca 1, Csiszár, Tóth F. 1. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 5/1, ill. 7/2.
Ötméteresből: 4/4, ill. 2/2.
Kipontozódott: Bozsó.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Egyik csapat sem tud már újat mutatni a másiknak. A Tatabánya ügyesen kihasználta a hibáinkat, de az mindenképpen pozitívum, hogy az előny nálunk van a holnapi visszavágó előtt. Az egygólos előny elég és kevés is lehet, annyi biztos, hogy előzetesen többre számítottunk, de sajnos rengeteg tiszta helyzetet kihagytunk. A gólhelyzetek kihasználásában rengeteget kell javulnunk a visszavágóra. Agresszívabban kell vízilabdáznunk, gyorsulni és bátrabbnak lenni.

Összefoglaló:
✍️ Akárcsak hét nappal korábban bajnokin, ma is kiélezett találkozót játszott női csapatunk Tatabányán, immár a kupanegyeddöntő első felvonásán.

A hazaiak szereztek vezetést, amire sorozatban három találattal válaszoltunk. Nem sáfárkodtunk jól a gólhelyzeteinkkel, ennek ellenére a záró nyolc percet 8–5-ös előnyről várhattuk. Egy emberelőnyből és két büntetőből lőtt góllal öt perccel a vége előtt egyenlített a Tatabánya. Ezt követően viszont már nem engedtük betalálni a hazaiakat, a győztes találatunkat pedig Kövér-Kis Réka szerezte ötméteresből.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#valdor #szentes #tatabánya #vízilabda #benu #magyarkupa #tippmix #hajráSzentes
Forrás

Előző cikkMa lezártuk a 2021-es versenyszezont, nem is akár hogy….
Következő cikkFérfi OB I.: nagyot hajráztunk Pécsett…