Kezdőlap Szentesi Élet „Az Én Időm” – élményfestők kiállítása nyílt a könyvtárban…

„Az Én Időm” – élményfestők kiállítása nyílt a könyvtárban…

„Az Én Időm” címmel nyílt meg a Kurcaparti Festőparty élményfestő stúdió első kiállítása november 19-én a városi könyvtárban. A szentesi élményfestés megálmodója és megvalósítója: Koltainé Justin Julianna és Kovács Éva. A céljuk az volt, hogy lehetőséget biztosítsanak a tehetség kibontakoztatására, a kikapcsolódásra és az én-időre.

2018 szeptemberében tartották az első élményfestést, kezdetben a barátokat, ismerősöket kérték meg, hogy jöjjenek el, ma pedig már egész nagy létszámú programokat szerveznek. Az érdeklődők havi 4-5 alkalommal találkoznak. Az elmúlt években számtalan résztvevő volt, akinek a kikapcsolódáson túl jó érzéseket, önbizalmat és bizonyítékot tudtak adni ahhoz, hogy mindenki képes festeni. Nemcsak Szentesről érkeznek az érdeklődők, hanem a környező településekről is. Sok száz itt készült festmény díszíti az otthonokat.

A kiállítók: Barna Eszter, Berczeli Brigi, Gálfalvay Hilda, Koltainé Justin Julianna, Kovács Éva, Sipos Olga és Zöldi Szilvia.

A tárlatot Molnár-Farkas Olga nyitotta meg. Közreműködött Katona Hajnalka gitáron és testvére, Ferenc kahonon. A kiállítás december 16-ig tekinthető meg a könyvtár nyitvatartási idejében.

Részletes összefoglalónkat a jövő héten megjelenő Szentesi Életben olvashatják.

#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
Kultúra|39
Forrás

Exit mobile version