Kezdőlap Szentesi VK Női BENU Magyar Kupa: a remek védekezés meghozta a gyümölcsét…

Női BENU Magyar Kupa: a remek védekezés meghozta a gyümölcsét…

81


🤽‍♀️ Női BENU 🇭🇺🏆 Magyar Kupa: a remek védekezés meghozta a gyümölcsét 💪

A BENU női vízilabda magyar kupa A csoportjának első fordulójában a III. kerületi TVE nagy csatában 13–8-ra győztük le. Holnap még vár ránk két mérkőzés, előbb a Polo SC, majd a házigazda Győr ellen. Célunk a továbbjutás!

Valdor Szentes 🆚 III. kerületi TVE 13–8 (1–0, 3–2, 2–4, 7–2)
Női vízilabda, BENU magyar kupa, A csoport, 1. forduló. Győr, Aqua Sport központ. Vezette: Csizmadia, Kevi.
Valdor Szentes: Aranyi – Varga V., Hevesi 3, Mácsai K., Mihály-Kádár 1, Bonca 2, Kövér-Kis 3. Csere: Füsti Molnár (kapus), Dankina, Kolarova 1, Kátai-Benedek H. 1, Csiszár 1, Tóth F. 1, de Vries. Vezetőedző: Matajsz Márk.
III. kerületi TVE: Pápai – Brezovszki 2, Koncz 1, Illés H., Pál, Kudella 1, Gasparics. Csere: Kenéz, Kovács K., Koppány 2, Koltay 2. Vezetőedző: Lukács Dénes.
Gól – emberelőnyből: 9/6, ill. 8/3.
Ötméteresből: 2/1, ill. 1/1.
Kipontozódott: Csiszár.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Kicsit álmosan kezdtük a mérkőzést, de a védekezésünk kiválóan működött. Sokáig egy kevésgólos meccset játszottunk, 6–6-nál viszont kiegyenlített a III. kerület. Az utolsó negyedre változtattunk, egy kicsit agresszívabban játszottunk, így végül magabiztos sikerrel indítottuk a kupahétvégét.

Összefoglaló:
✍️ Remek védekezésünknek köszönhetően a második negyed derekán már 3–0-ra vezettünk. Nem sikerült azonban lezárnunk a győztes kilétét, a harmadik negyed utolsó percében a III. kerületi TVE 6–6-nál utolért bennünket a győri magyar kupa-forduló első mérkőzésén.

Az utolsó negyed első két perce két gólváltásról szólt, így hat perccel az összecsapás vége előtt 8–8-as döntetlen állt az eredményjelzőn. Ezt követően viszont újra összeállt az a remek védekezésünk, amit az első másfél negyedben láthattunk. Már gólt sem kaptunk a fővárosiaktól, miközben ötször is betaláltunk, így magabiztosan 13–8-ra legyőztük a III. kerületet. Idén másodszor, hiszen a bajnoki nyitányon otthon 14–7-re nyertünk október 22-én.

Holnap délelőtt folytatjuk a kupaszereplésünket Győrben. Csapatunk az éjjelt a városban tölti, majd szombaton 11 órától a másodosztályú Polo SC ellen ugrik medencébe, majd a selejtező utolsó felvonásán 16.30-tól az OB I.-es újonc házigazda következik.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#valdor #szentes #vízilabda #benu #magyarkupa #tippmix #hajráSzentes
Forrás