Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: döntetlen a Kaposvár ellen…

Férfi OB I.: döntetlen a Kaposvár ellen…

57


✖️

Fordulatos és küzdelmes mérkőzésen 7–7-es döntetlent játszott a Kaposvárral itthon a Metalcom Szentes. 🤽‍♂️

Metalcom Szentes 🆚 Kaposvár 7–7 (1–2, 0–1, 4–2, 2–2)
E.ON férfi vízilabda OB I., 8. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Rubos, Kovács S.
Metalcom Szentes: Meixner – Kókai, Mátyók 1, Pellei K. 2, Lajkó 1, Pellei F., Bozó 1. Csere: Vörös 1, Chilkó, Garancsy 1, Hegedűs, Hornyák, Kürti-Szabó M. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Kaposvár: Csoma – Kakstedter, Petrovski, Langiewicz, Dobos 2, Mijic 3, Juhász-Szelei 1. Csere: Berta, Jajcinovic, Vindisch, Varga B., Horváth Á. 1. Vezetőedző: Surányi László.
Gól – emberelőnyből: 12/4, ill. 7/1.
Ötméteresből: 1/1, ill. 4/2.
Kiállítva cserével: Juhász-Szelei.
Kipontozódott: Kókai, Hornyák, ill. Petrovski.

Összefoglaló:
✍️ Gólszegény mérkőzést játszottunk a Kaposvárral. A vendégek kezdték jobban a találkozót. Mindkét csapat jól védekezett, nekünk több hibánk akadt támadásban, aminek következtében a harmadik negyed végéig a somogyiak vezettek.

Kapusunk, Meixner Marcell 1–3-nál és 3–4-nél is kivédett egy ötméterest. 1–1 után először három perccel a harmadik negyed vége előtt egyenlítettünk Bozó révén, 4–4. Korábban már kétgólos hátrányban is vízilabdáztunk.

A záró nyolc perc derekán egy Lajkó-góllal vettük át először a vezetést, ekkor 7–6 állt az eredményjelzőn. A kaposvári válasz viszont nem váratott sokáig, a következő támadásból megszületett. A hátralevő két és fél percben viszont már csak egy Hegedűs-lövést jegyezhettünk fel, a védelmek állták a sarat.

A vége 7–7, legközelebb november 24-én, szerdán 19 órakor ugrunk medencébe, a Miskolcot látjuk vendégül.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Pellei Csaba: – Utólag úgy érzem, igazságos döntetlen született. Az első két negyedet elszúrtuk, sok problémánk volt támadásban. A nagyszünet után összeszedtük magunkat, az utolsó negyedben pedig a vezetést is átvettük. Ekkor úgy éreztem, hogy megnyerhetjük a meccset, Meixner Marci fantasztikusan védett, két ötméterest is hárított. Brusztos mérkőzés volt, a bajnokság végén dől majd el, hogy mit jelent ez az egy pont. Óriásit küzdöttünk, ez mindenképpen dicséretes.

📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #kaposvár #vízilabda #magyarbajnokság #szentes #tippmix #hajráSzentes
Forrás