💪🥳

Örömteli pillanatnak lehettünk részesei a női vízilabda OB I. hatodik fordulójában hazai környezetben az UVSE ellen, ugyanis egy újabb szentesi születésű tehetség mutatkozott be felnőttcsapatunkban Bíró Borbála személyében. 😍

Valdor Szentes 🆚 UVSE 3–19 (2–6, 1–3, 0–4, 0–6)
Női vízilabda OB I., 6. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Sándor P., Madarasi.
Valdor Szentes: Füsti Molnár – Mácsai K., Kolarova 2, de Vries, Bonca, Csiszár, Tóth F. 1. Csere: Héri N. (kapus), Tyukász, Horváth Zs., Dankina, Bíró, Boldizsár, Horváth L. Vezetőedző: Matajsz Márk.
UVSE: Magyari 1 – Ábel-Antal 3, Szücs 2, Keszthelyi-Nagy 7, Baksa V., Szegedi, Rybanska 1. Csere: Golopencza Sz. (kapus), Aubéli, Forgács 1, Mácsai E. 2, Golopencza N., Peresztegi Nagy 2, Rádli. Vezetőedző: Benczur Márton.
Gól – emberelőnyből: 5/2, ill. 8/4.
Ötméteresből: 1/0, ill. 4/3.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Gratulálok az UVSE-nek a három pont megszerzéséhez. Szívből gratulálok Tibi bácsinak a 2020-as Életműdíjhoz, amit Szentes Város Önkormányzatától kapott. A legjobb helyre került ez az elismerés, egy csupaszív, őszinte ember. A név kötelez, és pont aktuális, hogy éppen az UVSE-ben játszott a pólólegenda névrokon, Benedek Tibor, isten nyugosztalja szegényt. Ő ugyanilyen karakter volt, mint Tibi bácsi. Ami a mérkőzést illeti, maximálisan elégedett vagyok, mert amit kértem a lányoktól, azt végrehajtották. Amíg bírtuk erővel, tartottuk a lépést. Természetes, hogy elfáradtunk, a Dunaújváros ellen is ez látszott. Rengeteg fiatal játszott, akik helytálltak egy világklasszis UVSE ellen. Voltak jó pillanataink, ami előremutató, lehet rá alapozni. Az eredménnyel nem foglalkozunk, mások a céljaink, az újpestieknek pedig sok sikert kívánunk a Bajnokok Ligájában. Jó úton járunk, ha komplett lesz a csapatunk, akkor elérhetjük a céljainkat.

Összefoglaló:
✍️ Nem az eredményen volt a hangsúly az UVSE ellen. Az volt a célunk, hogy – a több olyan játékossal felálló vendégek ellen, akik a világ legjobbjai közé tartoznak – részsikereket érjünk el a bajnoki címvédő ellen. Ez sikerült, a fiatalok megtapasztalták a felnőtt OB I. ritmusát.

Külön öröm klubunk számára, hogy újabb tehetséges fiatal mutatkozott be felnőttcsapatunkban, Bíró Borbála.

⏰ Jövő pénteken és szombaton a magyar kupában Győrben ugrunk medencébe. Pénteken 17.30-kor a III. kerületi TVE ellen, míg szombaton 10 órától a Polo SC, 16.30-tól a házigazda lesz az ellenfelünk.

📸 Vidovics Ferenc
#valdor #szentes #uvse #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes
Forrás

Előző cikkNagy küzdelem után döntetlen született a Kaposvár ellen. Kicsit mindkét csapat e…
Következő cikkFérfi OB I.: döntetlen a Kaposvár ellen…