Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok Gyámoltalanul játszottunk…

Gyámoltalanul játszottunk…

34

A megyei labdarúgó első osztályú bajnokság 5. fordulójában klubunk a HFC II. csapatát fogadta a Pusztai László Sporttelepen. A gólgyártás már a mérkőzés korai szakaszában megkezdődött, ám az az első perctől nyilvánvalóvá vált, a sebesség, az iram játszik majd meghatározó szerepet a szombati párharcon.

A vendégek korai találatára néhány perccel később fiatal támadónk, az immáron 4 bajnoki gólnál járó Frank Boldizsár Csaba válaszolt, de a Vásárhely továbbra sem állt meg, 7 perccel később újra Bacsa Zsolt együtteséé volt az előny. A szünetet követően néhány helyzet a Kinizsi előtt is adódott, ám a félidő közepén kapott újabb találat megpecsételte csapatunk sorsát, a vendégek végül 1-4-gyel távoztak a Szentesről.

– Értetlenül állok a mai játékunk előtt, hiszen néhány hete a HFC II.-vel felkészülési mérkőzést játszottunk, ahol sima győzelmet arattunk. Abba nem szeretnék belemenni, hogy ma hány játékos játszott le a vendégek első csapatából, mert úgy gondolom, ez a megye I, és itt megye I-es szintű futballisták lépnek pályára. Rengeteg labdát adtunk el, a középpályánkon pedig nagyon könnyen jött át a HFC. Rendet kell rakni a fejekben, mert a mai gyámoltalan játék nem fordulhat elő a jövőben. Értékelt Bány Tamás vezetőedző a mérkőzést követően.

Szentesi Kinizsi SZITE – HFC II. 1-4 (félidő: 1-2)

• Szentesi Kinizsi SZITE: Tóth L., Varga A., (Bartucz P. 46’), Berta E., Mészáros M., Dovics M. (Köteles B. 75’), Frank B. (Piti D 71’), Lőrincz B., Prozlik Á., Lázár D., Szarvas J., Bertók G. (Péter J. 46’)
• Vezetőedző: Bány Tamás
• Gólszerző: Frank Boldizsár Csaba (13’)

Forrás: Szentesi Kinizsi facebook oldala (Szöveg: Sebők Tamás)
Szabadtéri sportok|25
Forrás