Kezdőlap Hírek Hírek Indul a Szentesi Szalon!…

Indul a Szentesi Szalon!…

137

A tegnapi napon sajtótájékoztató keretében ismertette Seregi Zoltán, a Tóth József Színház és Vigadót vezető Békéscsabai Jókai Színház igazgatója és Szojka Cinthia Daniella művészeti vezető, hogy elindul a Szentesi Szalon!

– Sikerült összeállítanunk a Szentesi Szalon első hónapjának programját is. Itt ingyenes, közművelődési rendezvényekkel kedveskedünk a közönségnek. Négy témakörben kínálunk előadásokat, a címeket igyekeztük úgy kitalálni, hogy mutassa ezen délutánok tematikáját. A Tudomány kuckóban aktuális tudományos témákról beszélünk közérthető nyelven, a Művész fészekben művészekkel művészetről beszélgetünk, a Sportcsillag sarok kiemelkedő sportolókat hoz Szentesre, az Életmód parti pedig változatos programokat kínál majd az egészséges életmódról szóló beszélgetésektől kezdve a borkóstolóig.

Ezekre a rendezvényeken előzetes regisztrációval lehet ingyenesen részt venni.

Szeptember 23. 17.00 Szentesi Szalon – Művész fészek; Vendég: Bene Zoltán író
Szeptember 24. 17.00 Szentesi Szalon – Tudomány kuckó; Vendég: Sipos Anna művészettörténész
Szeptember 27. 17.00 Szentesi Szalon – Sportcsillag sarok; Vendég: Dr. Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó
Szeptember 28. 17.00 Szentesi Szalon – Életmód parti; Vendég: Seregi Zoltán a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója és Szojka Cinthia Daniella a Tóth József Színház művészeti vezetője

Ezekre a programokra a https://www.tothjozsefszinhaz.hu/musor/ oldalon tud regisztrálni!

(A program megkeresése után a jobb felső sarokban található Belépő! feliratra kell kattintani! Eláruljuk, hogy ezeken a rendezvényeken csak korlátozott számban tudnak részt venni a nézők, így kérjük, hogy mihamarabb regisztráljanak!)

Ha Ön vagy családtagja nem jártas az internet és a digitális világban, akkor jelentkezhet személyesen is a programokra a Szentes Házban (Kossuth téri körforgalomnál) kedd, csütörtök: 16.00 – 18.00, szombat: 10.00 – 12.00.

www.szentesimozaik.hu
Színház|26
Hírek|29


Forrás