Kezdőlap MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred Mozgalmas hétvégét tudhatunk magunk mögött. Alakulatunk Szentesen és Budapesten …

Mozgalmas hétvégét tudhatunk magunk mögött. Alakulatunk Szentesen és Budapesten …

105


Mozgalmas hétvégét tudhatunk magunk mögött. Alakulatunk Szentesen és Budapesten is képviseltette magát az augusztus 20-ai hétvégén.
Budapesten a Városligetben a műszaki ezred gépparkjának nagyobb technikai eszközei és egy toborzópont várta az érdeklődőket, valamint a szomjúság enyhítésére több mint 17 ezer darab hűtött tasakos ivóvíz🚰 került szétosztásra.
A légi és vízi parádén🚁✈️🛩 a Magyar Honvédség válogatott ejtőernyős 🪂csapata hajtott végre ejtőernyős ugrást az alakulatunk által biztosított ⚓️pontonhídelemre⚓️, búváraink🤿 merülésre kész jelenlétében.
Szentesen, a Reptéri✈️ Családi napon a Honvéd Rákóczi Sportegyesülettel karöltve pedig airsoft fegyverekkel és egy BTR-80 páncélozott szállító harcijárművel, valamint búvárfelszerelésekkel 🤿 vártuk az érdeklődőket. Továbbá, aki több információt szeretett volna megtudni a műszaki ezredről, a toborzóponton minden kérdésére választ kaphatott.
Forrás