Kezdőlap Hírek Kultúra és szórakozás NYÁRI SZÍNHÁZI ESTÉK – SKÓT MÁMOR…

NYÁRI SZÍNHÁZI ESTÉK – SKÓT MÁMOR…

17


🎭🌝🎭🌝🎭🌝🎭🌝

2021. augusztus 5-én csütörtökön 20 óra 30 perctől Skót Mámor című előadásra várjuk Önöket.

A színészekről bővebben itt olvashatnak, amellyel szeretnénk meggyőzni Önöket, hogy ez az este kihagyhatatlan lesz!

💐💐💐Kökényessy Ágnes alakítja Florence szerepét. A színésznő a színészet mellett rendezéssel és szinkronizálással is foglalkozik. Sokan szeretik kellemes hangját, ismerhetik Jennifer Aniston magyar hangjaként pl. Derült égből Polly vagy a Kellékfeleség című filmből. A Jóbarátok sorozatban Rachelt szólaltatja meg és a Bűbájos boszorkákban Phoebe-t. 2018-ban Magyar Érdemrend lovagkeresztjét kapta meg.

🌿🌿🌿Bardóczy Attila színész a Rock suli oszlopos tagja volt, 1996-ban, Párizsban, egy francia sanzonversenyen a „Legjobb külföldi előadó” díját nyerték el a Pódium duóval. Azóta is sokat koncerteznek hazánkban és külföldön is. Szinkronizálást is folytat, pl. a Szökés című sorozatban Theodore „T-Bag” Bagwellt játszotta, és a Budapesten forgatott A kém című filmben is

🌿🌿🌿Király Adrián sokféle tevékenységet folytat, pl. Örkény István: Pisti a vérzivatarban….című színpadi előadásban Kimért szerepét formálta meg. Több mesében és filmben is szinkronizált, pl. A kis hableány – A kezdet kezdete és Elrabolva című izgalmas filmben Dardant alakította.

💐💐💐Nagy Enikő a Szegedi Nemzeti Színházban majd a Budapesti Kamaraszínházban dolgozott 2019-ig. Eztkövetően szabadúszóként a TV-nézők a Szeress most! című sorozat Konrád Melindájaként ismerhették meg.

🌿🌿🌿Jantyik Csaba: Vígjátéki figurákat és operettek bonvivánszerepeit formálta meg, majd karakterszerepekben is remekelt. Színészi tevékenysége mellett képzőművészként is dolgozik, 1991-ben elnyerte a Kortárs Galéria Kortárs Művészeti Díját. 2001 óta a Budapesti Operettszínház tagja, első szerepe Kostal-Rodgers: A muzsika hangja c. darabban Trapp kapitány volt. Rendezéssel, zeneszerzéssel is foglalkozik.

🎭🌝🎭🌝Várjuk Önöket!🎭🌝🎭🌝

(Forrás: Wikipédia. Letöltés ideje: 2021. július 30. 10:00)




Forrás

Előző cikkSzínházi Esték Augusztus 1-jén a Szecessziós Házban a Halott nők című előadás z…
Következő cikkA katonává válás útjára léptek azok a leendő tisztek, altisztek és legénységi ál…