Kezdőlap Szentesi Élet A Virágszínvonalasabb Szentesért Verseny felhívása…

A Virágszínvonalasabb Szentesért Verseny felhívása…

88

Tisztelt Környezetszépítő Lakosság!

A korai tavasz egyik pillanatról a másikra csalogatja elő a tavasz hírnökeit. Sorra nyitnak a színpompás virágok, pattannak a virágos cserjék rügyei. Vidámságot, reményt keltenek ezek a kis növénykék elsöpörve a búskomor időszakot. A kertek megtelnek élettel, az embereket is kicsalogatják a nap sugarai a kertjeikbe.

Mindazoknak, akik növényeikkel szívesen büszkélkednének, Szentes Város Önkormányzata hagyományőrző módon 18. alkalommal hirdeti meg a „Virágszínvonalasabb Szentesért” városszépítő versenyt. A saját kezük munkáját dicsérik a rendezett kertek, a sok-sok virág. Az elmúlt évekhez hasonlóan minden nehézség ellenére a lakosság városszépítő munkáját kívánja az Önkormányzat ismét nyilvánosan is elismerni.

A jelentkezni az alábbi 4 kategóriákban lehet:

– Családi házas kategória /családi házak előtti közterület és a közterületről jól látható magánkerti rész/
– Munkahelyi kategória /intézmények, vállalkozások /
– Lakóközösségi kategória /tömbházas épületek, épület részek előtti zöldfelület/
– Erkély, balkon /közterületről is jól látható legyen, pl.: balkonládák, függesztett kaspók, stb./

Minden versenyre nevezett a kertjéről, ingatlan előtti közterületi részről, erkélyéről készített fotóit CD-re írva július 30-ig nyújthatja be a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Irodájára. Kérjük, hogy 20 db fotónál többet ne írjanak a CD-re. A kert összhangját jól érzékeltető képeket készítsenek. A CD borítón jól látható módon fel kell tüntetni a versenyre jelentkező nevét, címét, telefonos elérhetőségét és azt, hogy mely kategóriába szeretne jelentkezni.

Kívánunk mindenkinek jó egészséget és örömteli kertészkedést!

#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
Forrás