Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok Győzelem a Szeged ellen…

Győzelem a Szeged ellen…

56

A Csongrád-Csanád Megyei Labdarúgó I. osztály 14. fordulójában a Szeged 2011 Kft. II. csapatát fogadtuk a Pusztai László Sporttelepen. A mérkőzést Vincze Zoltán 9. percben szerzett találatával 1-0 arányban nyertük meg.

– Nem volt könnyű összecsapás, abból a szempontból sem, hogy a múlt héten gyenge teljesítményt nyújtottunk hazai pályán. Annyiban változtattunk, hogy a héten már füvön edzettünk, és ez úton is köszönjük a Sportközpontnak, hogy kiváló minőségű pályán játszhattunk ma. A prioritás az volt, hogy itthon tartsuk a 3 pontot, mert azt érzem, kell a csapatnak a sikerélmény. Ezt sikerült is megvalósítanunk. Másfajta felfogásban játszottunk, mint a múlt héten, visszább álltunk, területet hagytunk az ellenfélnek, mert úgy éreztük, a felállt védelem elbizonytalanítja a fiatal szegedieket, ami meg is valósult. A vége izgalmasra sikerült, mert mindent feltetettek egy lapra, a belső védők is előre húzódtak, de nekünk is megvoltak a lehetőségeink, arra, hogy tovább növeljük előnyünket, és azt gondolom, már hamarabb pontot tehettünk volna erre az összecsapásra – nyilatkozta a mérkőzést követően Koncz Zsolt, csapatunk vezetőedzője.

Csongrád-Csanád Megyei I. osztály – 14. forduló:
Szentesi Kinizsi SZITE – Szeged 2011 Kft. II. 1-0 (félidei eredmény: 1-0)

Szentesi Kinizsi SZITE: Tóth L., Varga A. (Bertók M. 62’), Berta E., Koncz Zs., Juhász Cs., Bertók G. (Orovecz S. 87’), Prozlik Á. (Péter J. 91’), Vincze Z., Lázár D., Szarvas J., (Bartucz P. 75’), Szeles D.
Gólszerző: Vincze Zoltán (9’)

(fotó és szöveg: Sebők Tamás)
Forrás