Kezdőlap Szentesi Élet Magabiztos UVSE győzelem Szentesen…

Magabiztos UVSE győzelem Szentesen…

57

Sikerekkel indította a bajnoki szezon tavaszi sorozatát a Hungerit Szentesi VK együttese, Matajsz Márk csapata egy fontos egri mérkőzésen szerzett pontot, majd ezen a héten szerdán a fővárosban, a Honvéd ellen aratott győzelmet. Szombaton azonban a bajnoki cím elsőszámú várományosa, a Benczur Márton vezette UVSE látogatott a Dr. Rébeli-Szabó József Városi Sportuszodába.

Az újpestiek az Euroliga negyeddöntője előtti főpróbaként tekintettek erre az összecsapásra. Elmondásuk szerint ebben nagyon jó partner volt a Szentes, mert szinte esélytelenként is bátran, akarattal vízilabdáztak. Az, hogy a mieink felvették a kesztyűt a számos válogatott játékost felsorakoztató UVSE ellen, azt jelentette, hogy csapatunknak nem sok esélye termett a szoros végeredményre. A rutinos fővárosi klasszisok mindent beleadtak, 30 góllal és 3 ponttal távoztak a Kurca partjáról.

– Ma este beültünk a vízilabda iskolájába, és be is fizettük a tandíjat. Nem az eredmény volt a prioritás ezen a bajnokin, inkább azt mondtam a lányoknak, küzdjenek, harcoljanak a vízben. Az első perctől látszott, hogy az UVSE más szintet képvisel, de úgy érzem, tanulhatunk is ebből a mérkőzésből, például, hogy nem szabad ilyen sok labdát veszíteni mezőnyjáték alatt – értékelt a Hungerit vezetőedzője, Matajsz Márk.

E.ON Női OB I Osztályú Országos Vízilabda Bajnokság – 12. forduló

Hungerit Szentesi VK – UVSE Hunguest Hotels: 7 – 30 (3-8; 0-6; 2-7; 2-9)
A szentes összeállítása: Maczkó, Varga (1), Mácsai K., Dömsödi (1), Kolarova, Tóth Cs., Kövér-Kis (1). Csere: Füsti Molnár (kapus), Kerem (1), Kádár, Bonca (1), Boldizsár, Tóth F., Polák (2). Vezetőedző: Matajsz Márk.

(Sebők)
Fotó: Vidovics

#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
Sport|41
Forrás