Kezdőlap Szentesi VK Női OB I.: pontot szereztünk az egri rangadón…

Női OB I.: pontot szereztünk az egri rangadón…

20


💪

Többször felálltunk 2️⃣ gólos hátrányból, majd vezettünk is, de a végén nem került fel az i-re a pont. Az év 1️⃣. tétmérkőzésén 12–12-es döntetlent játszott női csapatunk, a Hungerit-Szentesi VK 🆚 Egerben a vízilabda OB I. 🔟. fordulójában.

Eger 🆚 Hungerit-Szentesi VK 12–12 (4–2, 3–3, 2–5, 3–2)
Női vízilabda OB I., 10. forduló. Eger, Bitskey Aladár Sportuszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Debreczeni, Csizmadia.
Eger: Podlovics – Menczinger 3, Hertzka 4, Katona, Dobi, Szmodics 2, Bódi. Csere: Túri (kapus), Molnár, Czigány 3, Horák, Szilágyi Sz. Vezetőedző: Szilágyi Péter.
Hungerit-Szentesi VK: Maczkó – Dömsödi 2, Tóth Cs., Kádár, Bonca 1, Csiszár, Kövér-Kis. Csere: Varga 3, Kerem, Mácsai K. 1, Kolarova 3, Tóth F., Polák 2. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 9/5, ill. 11/4.
Ötméteresből: 1/1, ill. -.
Kipontozódott: Kövér-Kis.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Hullámvasút volt ez a mérkőzés számunkra, de többet nem is várhatok a csapattól, hiszen két hónapja nem játszottunk tétmeccset. Idegenben így mindenképpen siker a döntetlen csupaszív csapatom számára. Jól működött a csapategység, harcoltak a lányok egymásért, jól védekeztünk emberhátrányban, de a helyzeteink kihasználásán és a védekezésünkön még javítanunk kell.

Összefoglaló:
✍️ Maczkó Lilla bravúrjaival indult a találkozó, az első negyed elején volt olyan periódus, amikor három másodpercen belül két ziccert is védett kapusunk. Ennek ellenére az Eger lőtte az első két gólt, majd négy és fél perc játékot követően Mácsai Kata nevéhez fűződött az első szentesi találat.

Szinte végig az első félidő során kétgólos hátrányban vízilabdáztunk. Javultunk, így 5–3-ról Varga bombagóljával és Kolarova találatával egyenlítettünk, de villámgyorsan jött két egri válasz, így a nagyszünetben 7–5 állt az eredményjelzőn.

Fantasztikusan sikerült a harmadik negyed. Kétgólos hátrányunkat egygólos előnnyé alakítottuk, mindössze nyolc perc alatt annyiszor találtunk be a hevesiek kapujába, mint az előző két negyedben összesen, míg ők csak kétszer. 10–9-re vezettünk, miután többször ledolgoztuk a kétgólos különbséget.

11–10-es vezetésünknél többször támadhattunk a kétgólos előnyért, de nem sikerült megszilárdítanunk előnyünket, ekkor, és 12–11-nél is egyenlített az Eger. Végül az utolsó két percben már egyik oldalon sem esett gól, így döntetlennel zárult a tavaszi idény első találkozója a Hungerit-Szentesi VK számára.

Jövő szerdán 19.30-kor a Honvéd vendégei leszünk.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#hungeritszentes #eger #vízilabda #tippmix #hajráSzentes
Forrás

Előző cikkEgy ponttal távozott Egerből a Hungerit…
Következő cikkA Valentin-nap Gila Olga szemével…