Kezdőlap Hírek Hírek Győzelemmel kezdték az új évet…

Győzelemmel kezdték az új évet…

63

2021. január 16-án a metALCOM Szentes a Tatabánya csapatát fogadta zárt kapuk mögött az E.ON férfi vízilabda OB I., 16. fordulójában a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

A találkozó során négy találatig meg sem álló Hegedűs Bence emberelőnyös gólja indította az év első bajnokiját a részünkről a férfi vízilabda OB I. 16. fordulójában, majd erre két tatabányai válasz érkezett, így nyolc perc játékot követően 2–1-re vezettek a vendégek. A nagyszünet előtt 4-4-re egalizát a Tatabánya így kezdődhetett minden elölről.

Remekül tartották magukat a vendégek a harmadik negyedben is, így az egy-kétgólos vezetésünk állandósult.

10–9-ről indult a záró nyolc perc, amelyben már érvényesült a papírforma, 11–10 után sorozatban öt lőtt góllal biztosítottuk be győzelmünket.

Metalcom Szentes – Tatabánya 16–10 (1–2, 3–2, 6–5, 6–1)

Pellei Csaba: – Nagyon örülök a három pontnak, mert ez egy kötelező győzelem volt számunkra. Nehéz időszakon vagyunk túl, hiszen akkor vált kompletté a keretünk a bajnokság első körében, amikor véget ért, így ma szerepeltünk először a teljes keretünkkel. Túlságosan akartunk, nagyon bizonyítani szerettek volna a srácok. Három és fél negyeden át kiválóan játszott a Tatabánya, nagy gólokat lőttek és nyugodtak maradtak.
Játékosállományban sokkal jobb csapat a Szentes, de túl sok gólt kaptunk, ami sajnos egy dolog, mert általában nem találunk be tizenhatszor egy mérkőzésen.

Jövő szombaton ismét itthon ugorhatunk medencébe, 18 órakor az UVSE-t fogadjuk.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Vízisportok|23
Forrás