Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok Január 10-én, vasárnap rendezték az U19 megyei futsal bajnokság hetedik fordulój…

Január 10-én, vasárnap rendezték az U19 megyei futsal bajnokság hetedik fordulój…

40


Január 10-én, vasárnap rendezték az U19 megyei futsal bajnokság hetedik fordulóját, a Szentesi Kinizsi SZITE csapata a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban fogadta a Hódmezővásárhelyi FC együttesét. Bozóki Zoltán legénysége jól kezdte a mérkőzést a mieink az első játékrész felében megszerezték a vezetést, amit növelni is tudtak, a szünetig, a vendégek pedig egy szépítő találattal tartották magukat. A második 20 percben azonban egy megújult Vásárhely lépett pályára és sikerült javukra fordítani az eredményt.

– A mi szempontunkból indult jobban a mérkőzés, kétgólos előnybe kerültünk, ám futsal sokkal pörgősebb, mint a nagypályás foci, és sajnos elveszítettük a koncentrációnkat a második félidőben. Erre csak rátett egy lapáttal, hogy sérülés miatt elveszítettük védelmünk egyik alapemberét – értékelt a lefújást követően a csapat játékosa, Csáki Zénó Krisztián.

A Kinizsi U19-es együttese a dobogó harmadik helyéről várja a folytatást.

Csongrád-Csanád Megyei Futsal U19 „A csoport” 7. forduló
Szentesi Kinizsi SZITE – HFC 2-8 (félidei eredmény: 2-1)

Szentesi Kinizsi SZITE: Pálinkás Botond Gergely, Csáki Zénó Krisztián, Berta Erik Róbert, Határ Balázs, Nagy Roland, Gyarmati Zsolt, Bajomi Nagy Ádám
gólszerzők: Határ Balázs (10’, 12’)
Forrás