Eddig csak filmekben láttuk milyen egy világjárvány, ám most testközelből is érzékeljük, szenvedjük meg, hogy egycsapásra felforgatja mindennapjainkat. Egy ilyen krízisben lépnek főszereplőként porondra az olyan hétköznapi hősök, akiknek a munkái és az azzal járó kihívásai eddig nem voltak szembetűnőek számunkra.

Az egészségügyi dolgozók nap mint nap emberfeletti erőfeszítéseket tesznek a kórházakban, rendelőintézetekben, mentőseink pedig a terepen tartják a frontot. Kisebb- nagyobb városokban elég az utcán töltenünk egy rövidebb időt, hogy szembe jöjjön velünk egy mentőautó, melyben komoly védőfelszerelésben ülnek a mentősök, ami pedig a járműben zajlik, azt könnyen hozzá képzelhetjük.

Embert próbáló munkakörülmények ezek, melyek lassan egy éve vesznek körül bennünket, így nem is lepődött meg a HUNOR COOP vezetése, amikor a törzsvásárlóknak évente kiküldött kérdőívben nagy többséggel a mentősöket ajánlották támogatásra.

Kaptak az alkalmon, és egy kreatív ötlettel vásárlóikat is bevonták a Jótékonysági adománygyűjtésbe.

A HUNOR üzletekben a cég által legyártatott ajándék hűtőmágnesek megvásárlásával támogathatják Önök is a mentősöket.

A befolyó összeget a HUNOR COOP ZRt. kiegészíti 1,5 millió forintra, melyet átutal az Országos Mentőszolgálat Alapítványának számlájára. Az Alapítvány vállalta, hogy a szentesi mentősöknek közvetlenül is juttat az adományból, melyet egy speciális műszer beszerzésére fordítanak.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29

Forrás

Előző cikkMatajsz Márk: kihozták a lányok magukból a maximumot…
Következő cikkFiatal vállalkozók adományoztak rászoruló családoknak és időseknek…