Kezdőlap MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred Magyarország honvédelmi minisztere a Honvédelemért Kitüntető Cím I. osztályát ad…

Magyarország honvédelmi minisztere a Honvédelemért Kitüntető Cím I. osztályát ad…

29


Magyarország honvédelmi minisztere a Honvédelemért Kitüntető Cím I. osztályát adományozta Állami Ünnepünk 2020. augusztus 20-a alkalmából Czilik Krisztina honvédelmi alkalmazottnak, a beosztásaiban huzamos időn át végzett kiemelkedő tevékenysége, valamint szakmai érdemei elismeréséül.

A szentesi születésű Krisztina 2000 novemberében lépett be először a laktanya kapuján. Első beosztását az Ügyviteli Részlegen kapta, mint ügykezelő és az alakulatnál töltött közel 20 éve alatt oszlopos tagja maradt a részlegnek.
Mindennapjait a betűk, szavak, mondatok, valamint számok írása és olvasása jellemzi, hiszen az ügyviteli munka az ezred egész tevekénységének dokumentálását jelenti. Ha kell az alakulat napi tevékenységét megjelenítő úgynevezett napi parancsot gépeli, vagy épp az elkészített ügydarabokat továbbítja más alakulatukhoz és civil cégekhez. Krisztina munkája mellett elvégezte az ügyviteli szaktanfolyamot, a titkos ügykezelő és ECDL tanfolyamokat. Számos különböző szintű elismerésben részesült mind elöljárói, mind alakulat szintről. A napi „papírmunka” után szabadidejében kertészkedik, varr, vagy éppen süt-főz.

Kedves Krisztina! Gratulálunk!

Forrás