Hagyománnyá vált a Szentesi Vízilabda Klubnál az elmúlt években, hogy karácsony előtt egy jó ügy érdekében gyűjtést szervezünk. Idén az SMA 1-es sérült szentesi kisfiú, Máté és családja mellé álltunk, a Szentesi Sport- és Üdülőközponttal számára vártunk adományokat.

Köszönjük! Köszönjük azt a temérdek süteményt, felajánlást, jószót és segítséget, amit az elmúlt héten kaptunk tőletek. Együtt rengeteg mindenre vagyunk képesek, ezt pedig a Szentesi VK szurkolóival és a vízilabdatársadalommal megmutatta.

Klubunk egyik vezetőjének kiegészítésével összesen 900 ezer forintot gyűjtöttünk össze közösen a Szentesi Sport-és Üdülőközponttal az elmúlt hétvége során.

Köszönjük a Duna-liga résztvevőinek, hogy beálltak a nemes ügy mögé, de külön köszönet jár az Egri Vízilabda Klubnak és a BVSC-nek, valamint a Metalcom Szentesnek és a Hungerit-Szentesi VK-nak. Egri ellenfelünk egy hatalmas eszmei értékkel bíró pólót – amit a három olimpiai bajnok, Biros Péter, Hosnyánszky Norbert és Szécsi Zoltán dedikált – ajánlott fel licitre, míg az OB I-es rangadóra szombaton hozzánk látogatott BVSC férficsapata pénzadománnyal segítette gyűjtésünket Máténak. Célunk az volt, hogy összejöjjön annak a speciális babakocsinak az ára, amely Máté és családjának közlekedését megkönnyíti. Az eszközt megrendeltük Németországból, amelynek a távolság miatt picit tovább tart a megérkezése, de bízunk benne, hogy még az ünnepek előtt erre sor kerülhet.

Jár a köszönet minden szülőnek, klubtagnak és játékosnak, aki az elmúlt hétvégén bármilyen formában segített. Külön szeretnénk kiemelni Pohl Anette áldozatos munkáját, aki rengeteg energiát fektetett bele jótékonysági kezdeményezésünkbe.

Mindenkinek köszönjük a hozzájárulását, áldott, békés ünnepeket kíván a Szentesi Vízilabda Klub.
Forrás

Előző cikkKosztások ajándéka a kis betegeknek…
Következő cikkA hét legnépszerűbb cikke I….