Kezdőlap Szentesi VK Női OB I: győzelemmel zártunk a Tatabánya ellen…

Női OB I: győzelemmel zártunk a Tatabánya ellen…

58

A vártnál picit nehezebben, de begyűjtöttük a három pontot a Tatabánya ellen a bajnokság utolsó idei meccsén a 9. fordulóban, miután 9–5-ös sikert arattunk.

Hungerit-Szentesi VK 🆚 Tatabánya 9–5 (2–2, 3–2, 1–1, 3–0)
Női vízilabda OB I, 9. forduló. Szentes, 80 néző. Vezette: Debreczeni, Ercse.
Hungerit-Szentesi VK: Lekrinszki – Varga V. 2, Bocskay, Jackovics, Kádár 2, Kudella 2, Kövér-Kis 1. Csere: Füsti Molnár (kapus), Mácsai K., Dömsödi 1, Xu, Tóth F. 1. Vezetőedző: Komlósi Péter.
Tatabánya: Zirighné Sós – Dobos, Zantleitner N. 1, Jenei 1, Tátrai 2, Kurucz 1, Keresztes. Csere: Zöld, Regős, Vaszari, Zink. Vezetőedző: Zantleitner Krisztina.
Gól – emberelőnyből: 5/2, ill. 7/0.
Ötméteresből: 1/1, ill. 2/1.
Kipontozódott: Varga V., Xu.

Összefoglaló:
✍️ 84 éves korában november 20-án hunyt el az olimpiai bajnok vízilabdázó, Dömötör Zoltán, akiről a Tatabánya elleni mérkőzés előtt emlékeztünk meg.

Kádár Ildikó két akciógóljával indult a találkozó, ezt követően viszont a vendégek még az első negyed vége előtt kiegyenlítettek. A második negyed elején átvették a vezetést. 3–2-nél és 4–3-nál is a tatabányaiak jártak előrébb, majd 17 másodperccel a nagyszünet előtt Varga Viktória sikeres ötméteresét követően már 5–4 állt az eredményjelzőn.

A védelmek csatáját hozta a harmadik negyed, így mindkét oldalon mindössze egy-egy gól született. A záró nyolc percet már 3–0-ra, a mérkőzést pedig 9–5-re nyertük meg.

Mai győzelmünkkel véget ért az alapszakasz első köre, legközelebb jövő pénteken már a Duna-ligában ugrunk medencébe hazai környezetben. 18 órakor a román Rapid Bukarest lesz az ellenfelünk.

✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc

#hungeritszentes #tatabánya #szentes #vízilabda #tippmix #hajráSzentes
Forrás