„Használatba” vették a megújult, saját üzemeltetésű kantint a Damjanich laktanyában az Ezred katonái és honvédelmi alkalmazottai.

Több mint egy évvel ezelőtt született meg a döntés, hogy egy állapotában jobb, az igényeket magasabb szinten kiszolgáló kantin álljon a Szentes helyőrségben szolgálók és az ide látogatók rendelkezésére. A Logisztikai Főnökség egy csapatként fogott hozzá a tervezéshez, a beszerzéshez és a kivitelezéshez, melynek eredményeképpen egy olyan helyet hoztak létre, ahol jó beszélgetni, enni, vagy csak „lenni”.
Az ünnepélyes megnyitón Pesti István főhadnagy, megbízott logisztikai főnök helyettes elmondta, hogy kettős érzés kavarog benne: öröm és izgatottság. Öröm azért, mert sikerült véghez vinni a terveket, izgatottság pedig azért, hogy szeretni fogják-e a kollégák az új kantint, tetszeni fog-e nekik. „A kantin a tiétek, a miénk, használjuk ki ezt a lehetőséget” – mondta a főhadnagy. Ezt követően Antal László ezredes átvágta a nemzeti színű szalagot, amellyel hivatalosan is átadta az új kantint az ezred állományának.Forrás