A túlélőtábor utolsó napja is elérkezett. A táborlakók hozzátartozói meghívást kaptak a táborzárásra, melynek keretein belül megtekinthették az alakulat Csapatmúzeumát, valamint a „túlélő” gyerekek négy foglalkozási helyen bemutathatták az egy hét alatt szerzett ismereteiket. Ezt követően, a tábor utolsó sorakozójának keretében elismerések átadására került sor, mint például az önmagához képest legtöbbet fejlődő fiú és lány; a legrendesebb, tisztább körlet vagy a legjobb menedéképítő raj. A legjobb táborozó címet minden táborban kiosztják. A túlélőtáborban ezt a címet Hevér Adél kapta meg, az alakulat parancsnoka az ő fejére helyezte fel a barett sapkát.
A tábor hivatalos zárása a Honvédelmi Tábor zászlajának levonásával történt meg. Mielőtt a gyerekek és hozzátartozóik elhagyták volna az alakulatot, a műszaki ezred vendégül látta őket egy hagyományos katonás ebédre.

Kedves Táborlakók!
Köszönjük, hogy velünk töltöttétek a hetet, reméljük sok élménnyel, annál több új ismerettel tértetek haza. Kívánunk Nektek további szép VAKÁCIÓT!
TÚLÉLTÉTEK!!!!! (Mi is!!!)
Forrás

Előző cikkÚjra 100 db strandlabdát oszt ki a Szentesi Élet!…
Következő cikkOlvassunk! Válogatás új könyveinkből!…