A RÁKÓCZI APRÓDJAI elnevezésű gyermekfelügyeleti tábor második hete is programok sokaságával várta a honvédségi és társ fegyveres szervezeteknél dolgozók gyermekeit.

Az „Apródok” betekintést kaphattak a katonák életébe, hiszen a műszaki ezred adott otthont a kétszer egy hetes tábornak, valamint megismerhették a rendőrök és tűzoltók felelősségteljes munkáját. Kézműves foglalkozások keretében agyagoztak, fürdőgolyót készítettek és madárodukat festettek le, amelyeket a Damjanich laktanya mögött található Hősök erdejében helyeztek el. A mozgás mindennap szerepet kapott. Futkároztak, fociztak, fogócskáztak a fiúk-lányok és egy akadályversenyen is megmérettettek, aminek hatalmas sikere volt. Egy meglepetés is várt rájuk, mégpedig az, hogy a „Rákóci Apródjai” tábor idén 5 éves és ezt egy hatalmas tortával ünnepelték meg.
Köszönjük a munkáját a fő szervezőknek – Kiss Erika, Baráth Mária honvédelmi alkalmazottaknak és Udvardi Tibor törzsőrmesternek -, akik a gyerekekkel töltöttek minden percet a két hét alatt, továbbá minden munkatársnak, aki a tábor előkészítésében és ideje alatt segítséget nyújtott valamint a Honvéd Szakszervezet támogatását!
A gyerekeknek kívánunk élményekkel teli szünidőt, a szervezőknek jó pihenést!
Forrás

Előző cikkNem szól az éterben tovább a Rádió 451!…
Következő cikkA Szentesi Kinizsi SZITE U-10-es csapata vasárnap vidám délelőtti kikapcsolódás …